αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram προσθέτει αυτοκόλλητο για να κάνεις απευθείας δωρεές σε κοινότητες και ΜΚΟ

Το Instagram προσθέτει αυτοκόλλητο για να κάνεις απευθείας δωρεές σε κοινότητες και ΜΚΟ

Το Instagram μοιράζει αγάπη. Μια νέα δυνατότητα έχουν εδώ και μερικές ημέρες οι χρήστες του Instagram στις ΗΠΑ. Η δημοφιλής Social Media πλατφόρμα προσθέτει στα stories το αυτοκόλλητο “δωρεά”, μέσω του οποίου οι χρήστες θα μπορούν να δωρίζουν άμεσα χρήματα σε κοινότητες και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Παράλληλα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουμπί για να δημιουργήσουν έναν μη κερδοσκοπικό έρανο και να κινητοποιήσουν την κοινότητα για οτιδήποτε αξίζει την προσοχή μας. Όλα τα χρήματα που θα συλλέγονται θα αποστέλλονται στον οργανισμό που έχει επιλεχθεί.

Για να χρησιμοποιήσουν τη νέα λειτουργία, οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να δημιουργούν ένα story και στη συνέχεια να προσθέτουν το ειδικό αυτοκόλλητο της δωρεάς και να υποδεικνύουν τον οργανισμό στον οποίο επιθυμούν να γίνει η δωρεά. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια πολύ ωραία πρωτοβουλία, η οποία έχει ως στόχο να χρησιμοποιηθεί η δύναμη των Social Media και ιδιαίτερα του ταχέως αναπτυσσόμενου Instagram που μετρά περισσότερους από 500.000.000 ενεργούς χρήστες καθημερινά, για καλό σκοπό.

To Instagram είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να προσθέσει την επιλογή στα features για τα stories, κάτι που έχει μέχρι στιγμής έχει γίνει πραγματικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =