αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο στέκι του χειροποίητου κρουασάν: Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Overoll Croissanterie

Το στέκι του χειροποίητου κρουασάν: Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Overoll Croissanterie

Το Overoll επαναπροσδιορίζει το χειροποίητο κρουασάν με τον πιο δημιουργικό τρόπο και εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία καταστημάτων στην εστίαση. Αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, καθώς προσφέρει στον franchisee ισχυρό brand name, διαφοροποιημένο concept με έντονα βιωματικά στοιχεία και ισχυρό μηχανισμό ανακατεύθυνσης πελατών.

Η ομάδα ζαχαροπλαστών του Overoll πειραματίζεται, δοκιμάζει και τελειοποιεί καθημερινά μοναδικές δημιουργίες στα open–space εργαστήρια των καταστημάτων, προσκαλώντας τον πελάτη να γίνει συνοδοιπόρος στο σαγηνευτικό ταξίδι της δημιουργίας του κρουασάν.

Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll δεν σταματά να εξελίσσεται, εξασφαλίζοντας στον μελλοντικό franchisee:

  • Διαφοροποιημένο concept που επαναπροσδιορίζει το croissant, εγκαινιάζοντας μια νέα κατηγορία στην εστίαση
  • Ισχυρό brand name που έχει καθιερωθεί ως το No. 1 success story τα τελευταία δύο χρόνια στην κατηγορία του
  • Ευρύ προϊοντικό μείγμα που διαρκώς ανανεώνεται με την προσθήκη νέων δημιουργιών, απαντώντας στις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή
  • Ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο με υψηλά περιθώρια κέρδους και ισχυρή μέση απόδειξη

Πόσο κοστίζει όμως να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα μέσω franchise; Εδώ είναι τα δεδομένα όπως τα παραθέτει το franchiseportal.gr:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + two =