αρχικηVIRALΤο σημείο στο υπνοδωμάτιο που μπορεί αν γίνει ιδανικός αποθηκευτικός χώρος

Το σημείο στο υπνοδωμάτιο που μπορεί αν γίνει ιδανικός αποθηκευτικός χώρος

Αν το σπίτι μας είναι το μικρόκοσμός μας, τότε το υπνοδωμάτιο είναι το καταφύγιό μας. Μπορούμε να περνάμε ώρες ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μετά από μια δύσκολη ημέρα, διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική ή κάνοντας scroll down στο κινητό.

Ο συγκεκριμένος χώρος πολλές φορές γίνεται αποδέκτης, εκτός από ρούχων, και άλλων χρήσιμων-άχρηστων αντικειμένων που στο τέλος της ημέρας δεν ξέρουμε πού να αποθηκεύσουμε. Υπάρχει τρόπος, ο πιο προσωπικός μας χώρος να είναι πάντα όμορφος και πάνω από όλα λειτουργικός; Ειδικά στα σπίτια που δεν έχουν την πολυτέλεια μιας ευρύχωρης κρεβατοκάμαρας; Υπάρχει, θα πουν οι ειδικοί.

Δεν χρειάζονται αλχημείες και περιττά για την εποχή έξοδα. Βάλτε μπροστά την εφευρετικότητά σας και θα βρείτε τον τρόπο να αυξήσετε τον χώρο αποθήκευσης του υπνοδωματίου.Για παράδειγμα, υπάρχει ένα σημείο που μένει ανεκμετάλλευτο: Το πόδι του κρεβατιού.

Πρόκειται για τον χώρο, ακριβώς μπροστά από το κρεβάτι, εκεί που τελειώνουν τα δύο μπροστινά πόδια του. Αυτός ο χώρος μένει τις περισσότερες φορές ανεκμετάλλευτος και κενός, καθώς δεν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να μας χρησιμεύσει κάπου.

Κι όμως, το σημείο αυτό μπορεί να γίνει ένας σούπερ αποθηκευτικός χώρος και μάλιστα όμορφα διακοσμημένος με την επιλογή του κατάλληλου επίπλου.

Παγκάκια με διακοσμητικά μαξιλάρια (ταμπουρέ), για να βάζεις από κάτω τις τσάντες και τα παπούτσια σου, είναι μια κλασσική επιλογή. Ωστόσο, αυτά δεν κρατούν πολύ.

Σύμφωνα με το Apartment Therapy, αν θέλεις να αυξήσεις την χωρητικότητα του δωματίου σου, μπορείς να επιλέξεις μια μικρή συρταριέρα ή σιφονιέρα.

Ένα τέτοιο έπιπλο διαθέτει περισσότερο λειτουργικό χώρο από ένα παγκάκι.

Ιδανικά, το έπιπλο που θα επιλέξεις πρέπει να είναι χαμηλό και μακρόστενο, ώστε να χωράει μπροστά από το κρεβάτι. Τοποθέτησέ το στο κέντρο, αφήνοντας χώρο δεξιά και αριστερά.

Όσον αφορά στο design, μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει με βάση το γούστο σου και την διακόσμηση του υπόλοιπου δωματίου.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =