αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο σαλέ στην Κορινθία που εντυπωσίασε τα στελέχη της Turkish Airlines και έκλεισε συνεργασία με τον Τουρκικό κολοσσό

Το σαλέ στην Κορινθία που εντυπωσίασε τα στελέχη της Turkish Airlines και έκλεισε συνεργασία με τον Τουρκικό κολοσσό

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο, μέσω της Turkish Airlines, έχει καταφέρει να προσελκύσει το Hyades Mountain Resort, ένα οικογενειακό σαλέ στα Τρίκαλα Ορεινής Κορινθίας που παραπέμπει σε ελβετικό χωριό.

Όπως αναφέρει στο Capital.gr ο Γιάννης Λαζόπουλος, που έχει δημιουργήσει “από το μηδέν” το resort, η αποκλειστική συμφωνία με τον τουρκικό αερομεταφορέα επιτρέπει στους επιβάτες και στο προσωπικό της εταιρείας να απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις κατά τη διαμονή τους στις πολυτελείς μεζονέτες στα Άνω Τρίκαλα της Ορεινής Κορινθίας.

Στους επιβάτες της Turkish Airlines, διανέμεται, μαζί με τα εισιτήρια, το ενημερωτικό φυλλάδιο του Hyades Mountain Resort όπου περιγράφονται οι προσφερόμενες παροχές, όπως έκπτωση 10% στις τιμές διαμονής.

Η συμφωνία “γεννήθηκε” μετά την επίσκεψη στα Τρίκαλα Κορινθίας στελεχών του τουρκικού αερομεταφορέα, οι οποίοι γοητεύθηκαν από την μοναδική ομορφιά της περιοχής.

Το “στοίχημα” είναι το θέρετρο, που αποτελείται από επτά σπίτια και βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου χιλίων μέτρων στις πλαγιές της Ζήρειας, να αποτελέσει προορισμό για όλο το χρόνο.

Όπως σχολιάζει ο κ. Λαζόπουλος που “τρέχει” το Hyades μαζί με το γιο του Στέφανο, πρόκειται για εύκολο στόχο: η μικρή απόσταση (22 χλμ) από τις παραλίες του Ξυλοκάστρου (από τις οποίες αρκετές διαθέτουν “γαλάζια σημαία”), το υψόμετρο και η σύντομη απόσταση (142 χλμ) από την Αθήνα, αποτελούν το κατάλληλο μίγμα για όσους θα ήθελαν να συνδυάσουν βουνό με θάλασσα.

Το Hyades Mountain Resort ξεκίνησε την λειτουργία του το 2010, έχει αναπτυχθεί σε έκταση περίπου 20 στρεμμάτων και έχει χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια και κοινοτικούς πόρους από το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Οι κατοικίες έχουν κατασκευαστεί με κορμούς δέντρων που μεταφέρθηκαν από την Φινλανδία από όπου προέρχεται και το αποκλειστικό μοντέλο κατασκευής.

Το Hyades Mountain Resort έχει καταφέρει να ενταχθεί στην λίστα με τα δέκα καλύτερα καταλύματα του ιστοτόπου Booking.com για το 2015, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές ως προς τα κριτήρια της αξίας, της φιλοξενίας και των προσφερόμενων υπηρεσιών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − three =