αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Ευρωκοινοβούλιο προσλαμβάνει Έλληνες Γλωσσικούς Επιμελητές- Μισθός στα 2.300 ευρώ

Το Ευρωκοινοβούλιο προσλαμβάνει Έλληνες Γλωσσικούς Επιμελητές- Μισθός στα 2.300 ευρώ

Προσλήψεις κάνει το Ευρωκοινοβούλιο. Συγκεκριμένα αναζητά «διορθωτές τυπογραφικών δοκιμίων/γλωσσικούς επιμελητές» στις γλωσσικές του υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 17 υπάλληλοι για την ελληνική γλώσσα, 18 για την ισπανική, 11 για την εσθονική, 18 για την ιρλανδική, 14 για την ιταλική και 17 για την πορτογαλική, με μισθό που ξεκινά από 2.300 ευρώ το μήνα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν τουλάχιστον 2 επίσημες γλώσσες της ΕΕ, τη μία σε επίπεδο C2 (άριστη γνώση) και την άλλη τουλάχιστον σε επίπεδο Β2 (ικανοποιητική γνώση) κατά προτίμηση αγγλικά ή γαλλικά. Απαραίτητη είναι η άριστη γνώση, τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο, της επιλεγείσας γλώσσας του διαγωνισμού.

Το νέο προσωπικό θα εργαστεί για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Δικαστήριο στο Λουξεμβούργο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μόνο για μία γλώσσα. Η επιλογή πρέπει να γίνει κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης και δεν είναι δυνατό να τροποποιηθεί μετά την επικύρωση της ηλεκτρονικής αίτησης υποψηφιότητας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε διάφορες δοκιμασίες, όπως αναφέρεται στην παρούσα προκήρυξη διαγωνισμού. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO http://jobs.eu-careers.eu έως τις 23 Μαρτίου 2021 στις 12.00 (μεσημέρι), ώρα Βρυξελλών.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 11 =