αρχικηVIRALΤο έπιπλο των ΙΚΕΑ που κοστίζει μόλις 8 ευρώ και οργανώνει τον χώρο σου. Έχει γίνει viral (Εικόνα)

Το έπιπλο των ΙΚΕΑ που κοστίζει μόλις 8 ευρώ και οργανώνει τον χώρο σου. Έχει γίνει viral (Εικόνα)

Το έξυπνο design τους κάνει την ζωή μας ευκολότερη και δίνει ποιότητα στην καθημερινότητά μας στο σπίτι.

Μια ματιά στα μικρά και μοντέρνα διαμερίσματα του εξωτερικού είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιμένουν να διαθέτουν ένα μεγάλο budget για την επίπλωση του σπιτιού τους. Μικρά έπιπλα δημιουργούν ένα σκηνικό άνεσης.

Πίσω από αυτά, τις περισσότερες φορές, υπάρχει ένα μικρό χρηματικό ποσό. Οι deco lovers σε όλον τον κόσμο έχουν βρει στην ΙΚΕΑ τον παράδεισο των έξυπνων λύσεων για το σπίτι. Θα βρείτε έπιπλα σε πραγματικά χαμηλή τιμή που θα κρατήσετε για χρόνια: θα είναι «αθόρυβα» στο χώρο και το διαχρονικό τους design δεν θα αποκαλύπτει ποτέ πότε τα αγοράσατε.

Βρήκαμε ένα τέτοιο έπιπλο στον κατάλογο της IKEA και μέσα από φωτογραφίες θα αντλήσετε έμπνευση για να το εντάξετε σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού επιθυμείτε. Ταιριάζει σε όλα.

Aυτή η ραφιέρα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μπορεί να ενσωματωθεί σε βεράντα, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και μπάνιο. Κοστίζει 7.99 ευρώ και οργανώνει προσωπικά ή χρηστικά αντικείμενα. Μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω σε αυτή φυτά, εργαλεία, καθαριστικά, πετσέτες, βιβλία. Οι επιλογές δεν έχουν τέλος.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο app για να κλείνεις εισιτήρια πλοίου και να παρακολουθείς live το ταξίδι σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 8 =