αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να προβληθείς με banner στο It’s Possible των 278.313 μοναδικών αναγνωστών; Μάθε πως εδώ

Τι θα έλεγες να προβληθείς με banner στο It’s Possible των 278.313 μοναδικών αναγνωστών; Μάθε πως εδώ

Το It’s Possible λειτουργεί σε φουλ ρυθμούς κάθε ημέρα του lockdown. Και το 2021 ξεκίνησε με ρεκόρ επισκεψιμότητας. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο το site συγκέντρωσε 278.313 μοναδικούς αναγνώστες και 465.022 page views, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν, σε οτι αφορά την επισκεψιμότητα, ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα διαδρομή του site.

Το It’s Possible βρίσκεται σε υψηλή θέση και στο ranking του Alexa.com, και συγκεκριμένα στη θέση 593 (GR). Πάνω από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό site.

Φυσικά το κοινό του site είναι εστιασμένο στις νεαρές ηλικίες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι σχεδόν 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το site μας είναι γυναίκες.

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας σε αυτή την μεγάλη Business-Millennial κοινότητα; Όσοι θέλουν να διαφημιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες, τιμές, αλλά και το πότε θα μπορούσαν να προβληθούν στο site. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Σημειώνεται ότι με οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

Όπως έχουμε ξανά πει, η διαφήμιση στο site μας, αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να μην φιλοξενούμε πληρωμένα- sponsored άρθρα ή συνεντεύξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − seventeen =