αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις τρόποι για να βγάλεις χρήματα ενώ κοιμάσαι

Τέσσερις τρόποι για να βγάλεις χρήματα ενώ κοιμάσαι

Υπάρχει μια σοφή φράση που λέει ότι αν δεν βρεις τρόπους για να βγάζεις χρήματα ενώ κοιμάσαι, θα είσαι καταδικασμένος να δουλεύεις κάθε λεπτό που είσαι ξύπνιος. Βέβαια το να βγάζεις χρήματα ενώ κοιμάσαι, δεν σημαίνει ότι… δεν θα κάνεις δουλειά. Αλλά θα έχεις δουλέψει πριν. Θα έχεις κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε η ροή εισοδήματος σου να συνεχίσει να «τρέχει» ακόμα κι όταν εσύ θα είσαι «ανενεργός».

Το It’s Possible παρουσιάζει παρακάτω 4 τέτοιους τρόπους, για να βγάζεις χρήματα ενώ κοιμάσαι. Και φυσικά αν κινηθείς σωστά θα δεις το εισόδημα σου να αυξάνεται σε βάθος χρόνου.

1# Airbnb. Μια πολύ δημοφιλής επιλογή και στην Ελλάδα. Έχεις ένα ή παραπάνω ακίνητα, να ανεβάζεις σε πλατφόρμες τύπου Airbnb και στην συνέχεια μέσα από τις μισθώσεις καταφέρνεις να παίρνεις χρήματα. Χωρίς να χρειάζεται να ασχολείσαι με αυτό κάθε ημέρα, 24 ώρες. Αρκετοί είναι αυτοί μάλιστα, που παράλληλα με την Airbnb δραστηριότητα τους κάνουν και άλλη δουλειά, και έτσι έχουν ακόμα μεγαλύτερο εισόδημα.

2# Ξεκίνα ένα blog ή site. Μιλάμε για ένα project που παραμένει online για όλη την ημέρα, κάθε ημέρα. Άρα υπάρχει επισκεψιμότητα ακόμα και όταν εσύ κοιμάσαι. Άρα θεωρητικά μπορείς να έχεις έσοδα σε 24ωρη βάση. Φυσικά το να διατηρείς ένα blog ή site δεν είναι καθόλου… χαλαρή δουλειά. Αφού πρέπει να αναρτάς περιεχόμενο καθημερινά, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα σοβαρό project.

3# Εγκατέστησε έναν autoresponder. Αν έχεις μια ιντερνετική υπηρεσία, πλατφόρμα ή e-shop, μπορείς να εγκαταστήσεις έναν autoresponder. Τι είναι αυτό με απλά λόγια; Είναι το σύστημα που στέλνει αυτοματοποιημένες απαντήσεις στους χρήστες, όταν στέλνουν μήνυμα σε μια τέτοια πλατφόρμα. Αυτές οι απαντήσεις μπορούν να περιέχουν links για το που θα βρει τα προϊόντα σου ή άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Άρα δεν χρειάζεται να είσαι παρόν συνεχώς. Μια καλή επιλογή είναι το OptinMonster.

4# Πώληση προϊόντων στο Amazon ή το eBay. Επίσης κάτι που κάνουν αρκετοί. Ειδικά αν μπορείς να βρεις κάποια προϊόντα σε πιο φθηνές τιμές, και να τα πουλήσεις σε διαφορετικές αγορές με μεγαλύτερες τιμές, θα έχεις σίγουρο κέρδος. Σκέψου ότι με ένα κλικ μπορείς θεωρητικά να βρεις αγοραστές από όλα τα μέρη της Γης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + eight =