αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σταμάτα… να scrolάρεις στο news feed σου»: Το νέο FB post του Gary Vaynerchuk μάλλον πιάνει και εσένα

«Σταμάτα… να scrolάρεις στο news feed σου»: Το νέο FB post του Gary Vaynerchuk μάλλον πιάνει και εσένα

Ένα νέο, λίγο πιο… παιχνιδιάρικο post έκανε στην σελίδα του στο Facebook, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk. Ανέβασε την εικόνα που θα δείτε παρακάτω. Τι γράφει πάνω της: «Σταμάτα να scrolάρεις στο feed σου τώρα και δούλεψε. Έχεις πάρει έμπνευση. Τώρα κάνε πράξεις». Το αστείο της υπόθεσης φυσικά, είναι ότι ο γνωστός businessman έκανε την εν λόγω ανάρτηση στο feed του FB, έτσι ώστε να πιάσει όλους όσους το κοιτούν εκείνη τη στιγμή.

U with it? 😉 #Work

Posted by Gary Vaynerchuk on Mittwoch, 20. September 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 8 =