αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως μπορείς να πουλήσεις προϊόντα μέσω του Skroutz Marketplace (και πόσο κοστίζει)

Πως μπορείς να πουλήσεις προϊόντα μέσω του Skroutz Marketplace (και πόσο κοστίζει)

Εδώ και μερικές ημέρες, το Skroutz Marketplace είναι διαθέσιμο. Πρόκειται για την νέα πλατφόρμα του Skroutz σε στιλ… Amazon. Μέσα από την οποία μπορείς να πουλάς τα προϊόντα σου χωρίς να έχεις κάποιο e-shop.

Τι μπορεί να σου προσφέρει αυτό; «Αύξηση τζίρου με προβολή των προϊόντων σε πάνω από 7.000.000 μοναδικούς επισκέπτες χωρίς επιπλέον κόστη digital marketing, SEO, συντήρησης e-shop και χωρίς να χρειάζεται η επιχείρησή σου να έχει βιτρίνα», σημειώνει η εταιρία.

Μερικά ακόμα πράγματα που σου προσφέρει η πλατφόρμα:

 

  • Εκκαθάριση και απόδοση εσόδων του εμπόρου από τις πωλήσεις του σε εβδομαδιαία βάση.
  • Οι πληρωμές θα γίνονται αποκλειστικά μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών (η κάρτα είναι αποδεδειγμένα ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής και έχει πολλαπλά οφέλη σε περιπτώσεις επιστροφών, ακυρώσεων ή πίστωσης χρημάτων).
  • Περιεχόμενο, αποστολές, πληρωμές, επιστροφές και υποστήριξη τα αναλαμβάνει η ομάδα του Skroutz με την υποδομή που έχει στηθεί γύρω από το Έξυπνο Καλάθι.
  • Αυτήν τη στιγμή το Skroutz έχει κάθε μήνα κατά μέσο όρο 8.000.000 μοναδικούς επισκέπτες, δηλαδή από τη σελίδα περνάει σχεδόν ολόκληρος ο online πληθυσμός της χώρας, πριν κάνει οποιαδήποτε online αγορά.
  • Το average conversion rate, ανάλογα και με το είδος του προϊόντος και την κατηγορία είναι περίπου 2,97% (φτάνει μέχρι και 12%-15% σε είδη φαρμακείου), στοιχείο που αποδεικνύει την υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα των πωλήσεων μέσα από το marketplace του Skroutz.
  • Στην πλατφόρμα συμμετέχουν πάνω από 3.800 καταστήματα, τα οποία εμπορεύονται 12 εκατομμύρια προϊόντα. Πρακτικά, ο,τιδήποτε πωλείται online θα το βρει κάποιος στο Skroutz.

Τι χρειάζεται να κάνεις για να ξεκινήσεις να πουλάς; Απλά συμπληρώνεις την ειδική φόρμα, στην οποία εισάγεις μερικά βασικά στοιχεία για εσένα και την εταιρία σου. Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στην πλατφόρμα απαιτείται η ύπαρξη εταιρικής υπόστασης.

Φυσικά, τίποτα… δεν είναι δωρεάν στον επιχειρηματικό κόσμο. Έτσι, ένα ερώτημα που έχουν αρκετοί χρήστες, είναι το πόσο κοστίζει σε κάποιον να κάνει πωλήσεις μέσω του Skroutz Marketplace. Η απάντηση δίνεται στο παρακάτω γράφημα, το οποίο περιγράφει την προμήθεια που σου κρατά η εταιρία.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 12 =