αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠρεμιέρα για την ελληνική πλατφόρμα Koubaras. Υπόσχεται σύγκριση τιμών και… επιστροφή χρημάτων στην τσέπη σου

Πρεμιέρα για την ελληνική πλατφόρμα Koubaras. Υπόσχεται σύγκριση τιμών και… επιστροφή χρημάτων στην τσέπη σου

Την επίσημη έναρξη λειτουργίας του www.koubaras.com ανακοίνωσε η ANIMAPPS ΑΕ στα πλαίσια της επέκτασης των υπηρεσιών που προσφέρει στον χώρο του on-line shopping.

Μετά από ένα διάστημα εξοικείωσης του κοινού με τις δυνατότητες και το concept του www.koubaras.com που οδήγησε σε πάνω από 300.000 μοναδικές επισκέψεις μέσα σε λιγότερο από 20 ημέρες(!), η Ελληνική αγορά έχει πλέον τη δική της μηχανή αναζήτησης χαμηλότερης τιμής που… σκέφτεται το «πορτοφόλι» μας!

Το www.koubaras.com εκτός από τον εντοπισμό των πιο προνομιακών τιμών για κάθε προϊόν, επιβραβεύει τον καταναλωτή με άμεση επιστροφή χρημάτων. Πως γίνεται αυτό; Απλά πληκτρολογείτε το προϊόν που αναζητάτε και ο www.koubaras.com θα κάνει για εσάς όλα τα υπόλοιπα. Όχι μόνο θα βρει το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά θα σας το προσφέρει στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και επιπλέον θα σας επιστρέψει άμεσα μετρητά!

Προσοχή: όχι πόντους, εκπτωτικά κουπόνια ή… εικονικά χρήματα, αλλά μετρητά σε Ευρώ τα οποία μπορείτε να παραλάβετε στο… σπίτι σας ταυτόχρονα με το προϊόν που αγοράσατε! Δεν θέλετε μετρητά; Κρατάτε τα χρήματα αυτόματα στον… κουμπαρά σας και τα «αυγατίζετε» με κάθε νέα αγορά για να τα χρησιμοποιήσετε σαν έκπτωση σε μελλοντική αγορά.

Η εκκίνηση της νέας μηχανής αναζήτησης θα γίνει με μια καταπληκτική προσφορά στην οποία περιλαμβάνονται οι ναυαρχίδες των Smartphones (Apple iPhone, Samsung, Xiaomi κ.α.) στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και με 5 ευρώ άμεση επιστροφή μετρητών.

Αρχικά θα βρείτε πάνω από 40.000 προϊόντα Τεχνολογίας, Gadgets, Smartphones, Accessories, Είδη Σπιτιού, ενώ σύντομα θα συμπεριληφθούν κατηγορίες όπως Μόδα, Υγεία, Ομορφιά, Ασφάλεια, Auto/moto.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + eight =