αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠαρουσίασε την ιδέα σου στους επενδυτές μέσα σε 90 δευτερόλεπτα: Ο Kevin O’Leary δίνει 2+1 συμβουλές

Παρουσίασε την ιδέα σου στους επενδυτές μέσα σε 90 δευτερόλεπτα: Ο Kevin O’Leary δίνει 2+1 συμβουλές

Είναι η στιγμή που περιμένουν πολλοί startuppers: Η παρουσίαση της ιδέας τους μπροστά στους υποψήφιους επενδυτές. Αγχωτικό, ε; Κι όμως, αυτή είναι η στιγμή που μπορεί να αλλάξει το story σου. Αφού αν ακούσεις το μεγάλο «ναι», τότε θα έχεις αρκετά χρήματα για να καταστρώσεις τα πλάνα σου. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια, ότι ένας επενδυτής μπορεί να σου προσφέρει… σίγουρη επιτυχία.

Το ζήτημα σε αυτή τη φάση όμως, είναι το πως θα πείσεις την άλλη πλευρά. Πιθανότατα έχεις μόνο μια ευκαιρία. Μια συνάντηση. Μια παρουσίαση. Εκεί ακριβώς εστιάζει ο διάσημος επενδυτής, Kevin O’Leary, και παραθέτει 3 tips για να κάνεις την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της ιδέας σου.

«Πρέπει να είναι ‘αυτό κάνω, αυτός είναι ο λόγος που δουλεύει, και για αυτό είναι μεγάλη ευκαιρία’. Είναι 18 δευτερόλεπτα» λέει ο ίδιος.

Εννοώντας ότι πρέπει να είσαι σε θέση να παρουσίασεις σύντομα την ιδέα σου. Μέσα σε 90 δευτερόλεπτα, μπορείς να ξεδιπλώσεις όσα έχεις να πεις, πάνω στα συγκεκριμένα points. Δεύτερον, πρέπει να καταφέρεις να εξηγήσεις γιατί εσύ είσαι ο «σωστός άνθρωπος» για να διαχειριστείς το project. Μην ξεχνάς, ότι πρώτα από όλα οι επενδυτές κοιτούν τους ανθρώπους και τις ομάδες. Και φυσικά, πρέπει να ξέρεις τους αριθμούς που αφορούν την επιχείρηση σου και την αγορά στην οποία θέλεις να κινηθείς.

Kevin O'Leary's 3 Tips for a Successful Pitch

Kevin O'Leary breaks down how to give a successful pitch with these 3 tips.

Posted by CNBC Make It on Mittwoch, 20. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − five =