αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠαράταση ως τις 19 Φεβρουαρίου για τις αιτήσεις που αφορούν τις 94 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής στο ΚΠΙΣΝ

Παράταση ως τις 19 Φεβρουαρίου για τις αιτήσεις που αφορούν τις 94 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής στο ΚΠΙΣΝ

Δύο ημέρες παράταση παίρνει η προθεσμία για τις αιτήσεις που αφορούν τις 94 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στο ΚΠΙΣΝ. «Λόγω της διακοπής ηλεκτροδότησης, που προκάλεσε σε πολλές περιοχές η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, η φόρμα αίτησης για την προκήρυξη 94 θέσεων πρακτικής άσκησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ ΑΕ, ΕΒΕ, ΕΛΣ) που αφορά την περίοδο Ιούνιος 2021 – Ιανουάριος 2022, θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 19/2, στις 14.00», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν σε έναν πολιτιστικό οργανισμό διεθνούς βεληνεκούς. Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για την Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων. Η πρωτοβουλία Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων του ΙΣΝ στοχεύει να συμβάλει στην αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας στην Ελλάδα, αποσκοπώντας στη δημιουργία καλύτερων προοπτικών εργασίας και νέων ευκαιριών ανάπτυξης δεξιοτήτων για τη νέα γενιά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε πεδία σχετικά με τις διάφορες πτυχές της λειτουργίας των τριών φορέων (ΚΠΙΣΝ ΑΕ, ΕΒΕ, ΕΛΣ). Μέσα από το πρόγραμμα, οι ασκούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας και επίλυσης προβλημάτων, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εκ των έσω τους μηχανισμούς και τον τρόπο λειτουργίας των τριών φορέων. 

Κατόπιν αξιολόγησης, το 10% των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης θα έχουν την ευκαιρία παράτασης στη σύμβασή τους για ακόμα έναν κύκλο πρακτικής άσκησης. 

Η πρακτική άσκηση θα αρχίσει τον Ιούνιο 2021 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο 2022. Η σύμβαση πρακτικής άσκησης θα καταρτισθεί με την ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για όλες τις θέσεις και αιτήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 2 =