αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠάνω από 1.000.000 smartphones πούλησε μέσα σε 18 ημέρες η Xiaomi στην Ινδία

Πάνω από 1.000.000 smartphones πούλησε μέσα σε 18 ημέρες η Xiaomi στην Ινδία

Η Xiaomi δυναμώνει και στην ινδική αγορά, με τα νούμερα να είναι εντυπωσιακά καθώς η ανερχόμενη κινεζική εταιρεία πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο smartphones μέσα σε 18 ημέρες στην Ινδία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο CEO της, Lei Jun.

Εντυπωσιακό το ότι τα μισά τουλάχιστον, απ’ αυτά τα smartphones πουλήθηκαν μέσα σε τρεις μόνο ημέρες. Συγκριτικά, χρειάστηκε ένας μήνας στην εταιρεία ώστε να πουλήσει μισό εκατομμύριο smartphones την προηγούμενη χρονιά.

Όπως τονίζει το Digitallife.gr, η Ινδία γιόρτασε αυτές τις μέρες το Diwali, μία εορταστική περίοδο τόσο σημαντική, όσο για τις δυτικές χώρες τα Χριστούγεννα και αυτές οι σημαντικές πωλήσεις επιτεύχθηκαν σε αυτό το πλαίσιο, καθώς πρόκειται για μέρες αγορών από τους κατοίκους της χώρας.

«Η Ινδία είναι μια εξαιρετικά σημαντική αγορά στο πλαίσιο της στρατηγικής της επέκτασης της Xiaomi σε όλο τον κόσμο. Έχει γίνει η μεγαλύτερη αγορά μας, εκτός της ηπειρωτικής Κίνας», σημείωσε σχετικά με το επίτευγμα της εταιρείας ο Jun.

Και συμπλήρωσε: «Όταν μπήκαμε στην αγορά της Ινδίας, υπήρχε εξαιρετικά έντονος ανταγωνισμός. Έχουμε επιτύχει εξαιρετική ανάπτυξη στη χώρα, κυρίως λόγω του οράματός μας να φέρουμε την καινοτομία σε όλους, με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε απίστευτες τιμές…Επιπλέον, έχουμε μία καταπληκτική ομάδα στην Ινδία και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη χώρα, ώστε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στους fans των Mi προϊόντων μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =