αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη

Ο Elon Musk είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη

Ο Elon Musk είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο ιδρυτής των SpaceX, Tesla, SolarCity και Boring Company διαθέτει μια περιουσία που ξεπερνά τα 185 δισ. δολάρια, όπως μεταδίδει το CNBC.

Ένα ράλι 4,8% της μετοχής της εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην έναρξη της συνεδρίασης της Πέμπτης έδωσε ώθηση στον Musk ώστε να ξεπεράσει τον ιδρυτή της Amazon.com, Jeff Bezos, στη λίστα Bloomberg Billionaires, η οποία κατατάσσει κατά σειρά περιουσίας τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Το τελευταίο 12μηνο, η περιουσία του Musk διευρύνθηκε κατά  περίπου 150 δισ. δολάρια, στην πλέον ταχεία ανάπτυξη πλούτου στη σύγχρονη ιστορία. Βασικότερος παράγοντας στάθηκε το πρωτοφανές ράλι της μετοχής της Tesla, που σημείωσε άνοδο 743% το περασμένο έτος, στη βάση σταθερών κερδών, ένταξής της στον δείκτη S&P 500 και ενθουσιασμό τόσο από πλευράς Wall Street όσο και από πλευράς μικροεπενδυτών.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα μεγάλα σχέδια του Musk, είναι και η μεταφορά ανθρώπων στον πλανήτη Άρη. Μένει να δούμε τι μπορεί να καταφέρει στο -ίσως όχι τόσο μακρινό- μέλλον.

Ο ίδιος έκανε πριν λίγη ώρα το παρακάτω tweet:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =