αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο Tech Hub στην Κρήτη ιδρύει η Vodafone- Άνοιξαν οι πρώτες tech θέσεις εργασίας

Νέο Tech Hub στην Κρήτη ιδρύει η Vodafone- Άνοιξαν οι πρώτες tech θέσεις εργασίας

Η Vodafone Ελλάδας, ανακοινώνει ότι προχωρά στη δημιουργία του Vodafone Tech Hub στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχοντας ως στόχο να συγκεντρώσει το καλύτερο ταλέντο του νησιού γύρω από τις ψηφιακές τεχνολογίες και τα επαγγέλματα του μέλλοντος και να δώσει την ευκαιρία σε νέους και έμπειρους επαγγελματίες να συμμετάσχουν σε κορυφαία ψηφιακά έργα του ομίλου Vodafone, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ήδη, η Vodafone έχει ανοίξει τις πρώτες θέσεις εργασίας γύρω από το Digital Engineering για τον τεχνολογικό κόμβο της Κρήτης, ο οποίος θα τεθεί σε λειτουργία τον προσεχή Ιούλιο, ενώ απευθύνεται στο σύνολο των σχετικών ειδικοτήτων. Περισσότερες πληροφορίες για τις διαθέσιμες ευκαιρίες εργασίας στην Κρήτη σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Η Ηρώ Μέλλιου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε:

«Η Vodafone φιλοδοξεί να φέρει το αύριο της τεχνολογίας στην Κρήτη, δίνοντας την ευκαιρία σε έμπειρους και νέους Software Engineers και Agile Practitioners, με πάθος για τις νέες τεχνολογίες, να εργαστούν υβριδικά από το Ηράκλειο. Καλούμε νέους και έμπειρους επαγγελματίες να ζήσουν την τεχνολογία μαζί μας· να εργαστούν με απόλυτη ευελιξία με ένα υβριδικό μοντέλο που θα τους επιτρέψει να δουλεύουν μοιράζοντας το χρόνο τους ανάμεσα στα γραφεία μας στο Ηράκλειο και το σπίτι τους, και να εξελίξουν τις δυνατότητές τους μέσα από συνεχή εκπαίδευση και ανταλλαγή γνώσεων μέσα στην παγκόσμια ομάδα της Vodafone. Ζητούμε ανθρώπους με πάθος να ενταχθούν στη Vodafone και να γίνουν μέλη μιας ομάδας κορυφαίων επαγγελματιών».

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + five =