αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜια έρευνα δίνει την απάντηση: Από ποια ηλικία και πάνω είναι ντροπιαστικό… να μένεις με τους γονείς σου

Μια έρευνα δίνει την απάντηση: Από ποια ηλικία και πάνω είναι ντροπιαστικό… να μένεις με τους γονείς σου

Είναι κάτι που συναντάμε πολύ έντονα και στην Ελλάδα. Ειδικά στα χρόνια της κρίσης. Βλέπουμε νέους 27, 30 ή 35 χρονών να μένουν ακόμα με τους γονείς τους. Φυσικά, ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό, είναι οι οικονομική αδυναμία για το «επόμενο βήμα».

Από ποια ηλικία και πάνω όμως, είναι ντροπιαστικό να μένεις με τους γονείς σου; Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, προσπάθησε να δώσει μια έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ και στην οποία συμμετείχαν 2.001 νέοι, ηλικίας 13 έως 26 ετών.

Οι Millennials, 20-26 ετών, απάντησαν ότι είναι κακό να μένεις με τους γονείς σου στα 28 σου. Ακόμα πιο ανυπόμονοι φαίνεται ότι είναι οι μικρότεροι συμμετέχοντες. Αφού οι νέοι 13 ως 19 ετών, κατά μέσο όρο απάντησαν ότι πρέπει να έχεις φύγει από το πατρικό σου σπίτι πριν τα 26 σου. Πάντως, το παρακάτω βίντεο που έφτιαξε το αμερικανικό Money, κλείνει με μια φράση που έχει το δικό της νόημα: Μερικές φορές, το να μένεις με τους γονείς σου είναι λιγότερο ντροπιαστικό από ότι ένας άδειος τραπεζικός λογαριασμός.

When Millennials Think It's Embarrassing to Live With Their Pa…

The age when millennials say they'd be embarrassed to still live with their parents http://money.us/2rHOdJa

Posted by MONEY on Sonntag, 25. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 13 =