αρχικηVIRALΜερικές κινήσεις για να εισάγεις την Βιομηχανική Διακόσμηση στον χώρο σου (Εικόνες)

Μερικές κινήσεις για να εισάγεις την Βιομηχανική Διακόσμηση στον χώρο σου (Εικόνες)

Χρόνο με τον χρόνο, η βιομηχανική διακόσμηση αποκτάει όλο και περισσότερους θαυμαστές. Το συγκεκριμένο στιλ διακόσμησης είναι ιδανικό για το γραφείο του σπιτιού σας αλλά και για όλο το σαλόνι. Προσθέτει δημιουργικότητα σε κάθε χώρο, βοηθάει στο να είσαστε πιο παραγωγικοί και δημιουργεί μία πολύ εμπνευσμένη ατμόσφαιρα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της industrial διακόσμησης είναι η χρήση μεταλλικών σωλήνων, ξύλινων πατωμάτων, τοίχων από τούβλα, επιτραπέζιων φωτιστικών. Θεωρείται ένα πιο αντρικό στιλ διακόσμησης χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να υιοθετηθεί και από γυναίκες.

Μεταλλικοί σωλήνες Οι σωλήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν για οποιοδήποτε έπιπλο ή διακοσμητικό. Υπάρχουν βιβλιοθήκες φτιαγμένες από σωλήνες, λάμπες από σωλήνες, τραπέζια, φωτιστικά και πολλά διασκοσμητικά. Το μέταλλο πρέπει να είναι κυρίως σκούρο για να μην φαίνεται επεξεργασμένο και οι ενώσεις των μεταλλικών στοιχείων να είναι εμφανείς πχ. να φαίνονται οι βίδες και τα πριτσίνια.

Σωλήνας σε μορφή λάμπας

Λάμπα φτιαγμένη από παλιούς σωλήνες.

Σωλήνας σε μορφή βιβλιοθήκης

Βιβλιοθήκη φτιαγμένη από σωλήνες.

Ξύλινα πατώματα Το ξύλινο πάτωμα είναι το ιδανικό για έναν industrial χώρο. Στο συγκεκριμένο είδος διακόσμησης πρέπει ο χώρος να δείχνει σαν να είναι υπό κατασκευή, σαν κάτι να μην έχει ολοκληρωθεί τελείως δίνοντας έτσι έναν πιο βιομηχανικό χαρακτήρα στον χώρο σας. Το ξύλο, σαν υλικό, βοηθαει πολύ στο να το πετύχετε αυτό – και ειδικά το μη επεξεργασμένο.

Τα ξύλινα πατώματα είναι ιδανικά για ένα σπίτι με βιομηχανική διακόσμηση

Τα ξύλινα πατώματα είναι ιδανικά για ένα σπίτι με βιομηχανική διακόσμηση.

Τοίχοι από τούβλα Τα τούβλα προσθέτουν μία βιομηχανική πινελιά στο γραφείο ή το σαλόνι σας. Δε χρειάζεται να καλύψετε μεγάλη επιφάνεια με τούβλα. Ακόμα και μία μικρότερη θα δημιουργήσει το εφέ που θέλετε. Αν το σπίτι σας δεν διαθέτει τοίχους από τούβλα και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για να τοποθετήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε παρόμοιο εφέ και με μία ταπετσαρία που να απεικονίζει εμφανή τούβλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πέτρα για να επενδύσετε κάποιον τοίχο.

Το μέταλλο και το ξύλο είναι τα βασικά στοιχεία που θα δείτε στην industrial διακόσμηση

Το μέταλλο και το ξύλο είναι τα βασικά στοιχεία που θα δείτε στην industrial διακόσμηση.

Επιλέξτε καρέκλες με μεταλλικά πόδια και μεταλλικά ή ξύλινα γραφεία

Επιλέξτε καρέκλες με μεταλλικά πόδια και μεταλλικά ή ξύλινα γραφεία.

Φωτιστικά Οι λάμπες είναι ένα κομμάτι της διακόσμησης που θα πρέπει να προσέξετε. Συνήθως είναι φτιαγμένες είτε από σωλήνες είτε από μέταλλο για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την industrial διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μετταλικό φωτιστικό

Βιομηχανικό φωτιστικό από μέταλλο.

Γραφείο και Καρέκλες Επιλέξτε σιδερένιο γραφείο ή ξύλινο με μεταλλικά πόδια. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις καρέκλες ή μπορείτε να αγοράσετε απλό ξύλινο γραφείο προσθέτοντας μεταλλικές καρέκλες.

Τραπέζι για industrial διακόσμηση

Τραπέζι για industrial διακόσμηση

Βιομηχανικό τραπέζι

Βιομηχανικό τραπέζι

Δώστε στο τζάκι σας industrial χαρακτήρα βάζοντας σαν βάση τούβλα και προσθέτοντας μπροστά ένα μεταλλικό προστατευτικό

Δώστε στο τζάκι σας industrial χαρακτήρα βάζοντας σαν βάση τούβλα και προσθέτοντας μπροστά ένα σκούρο μεταλλικό προστατευτικό.

Επιλέξτε διακοσμητικά σε αυτό το στυλ για να ενισχύσετε τον χώρο σας

Επιλέξτε διακοσμητικά σε αυτό το στιλ για να ενισχύσετε τον χώρο σας.

Το ταβάνι φαίνεται να έχει μεινει ημιτελές αλλά στην ουσία αυτή είναι η ουσία του βιομηχανικού στιλ

Το ταβάνι φαίνεται να έχει μείνει ημιτελές αλλά αυτή είναι και η ουσία του βιομηχανικού στιλ.

Πηγή: spirossoulis.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =