αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Xiaomi φέρνει smartphone με κυρτή οθόνη

Η Xiaomi φέρνει smartphone με κυρτή οθόνη

Φαίνεται πως η Xiaomi ήδη ετοιμάζει να προσφέρει μεγάλες αναβαθμίσεις το 2021, καθώς το Mi 11 Pro θα έρθει με κυρτή οθόνη ανάλυσης QHD+ στα 120Hz. Οι πληροφορίες έρχονται από τον γνωστό leakster Digital Chat Station, ο οποίος μας φέρνει τις πρώτες πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα.

Σύμφωνα με την πηγή, το Xiaomi Mi 11 Pro θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα προσφέρει QHD+ ανάλυση, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάσει το ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Για σύγκριση, το Mi 10 Pro είχε οθόνη ανάλυσης FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, ενώ μέχρι σήμερα μόνο το OnePlus 8 Pro μπορούσε να συνδυάσει υψηλή ανάλυση και μέγιστο ρυθμό ανανέωσης οθόνης.

Επιπλέον, η οθόνη θα έχει την ίδια οπή στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi 11 Pro, όπως και η απλή έκδοση, αναμένουμε να εξοπλιστεί με το Snapdragon 875 SoC, ενώ αναμένουμε το μεγαλύτερο μοντέλο να προσφέρει γρήγορη φόρτιση στα 120W. Μη ξεχνάμε ότι η Xiaomi θα είναι από τις πρώτες εταιρείες που θα ενσωματώσουν το επερχόμενο SoC της Qualcomm.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 16 =