αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Lamda παίρνει στα «χέρια» της την Μαρίνα Φλοίσβου από την Τουρκική Dogus

Η Lamda παίρνει στα «χέρια» της την Μαρίνα Φλοίσβου από την Τουρκική Dogus

Με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο το πρωί της Δευτέρας η Lamda Debelopment ενημέρωσε ότι απέκτησε το σύνολο των μετοχών της εταιρείας που αξιοποιεί την Μαρίνα Φλοίσβου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«H LAMDA DEVELOPMENT S.A. ανακοινώνει ότι την 23.01.2020 συμφώνησε να αποκτήσει από την εταιρεία D-Marinas B.V. του Ομίλου DOGUS, το υπόλοιπο 50% των μετοχών της εταιρίας LAMDA DOGUS INVESTMENTS S.A., η οποία, σήμερα, κατέχει ποσοστό 83,39% των μετοχών της LAMDA Flisvos Holding Α.Ε., μετόχου κατά 77,23% της εταιρίας LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. που διαχειρίζεται τη Mαρίνα Φλοίσβου.

Το αντίτιμο για την αγορά των εν λόγω μετοχών ανέρχεται σε Ευρώ 12.393.000. Η μεταβίβαση των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2020, δεδομένου ότι δεν εκκρεμούν κανονιστικές ή άλλες διοικητικές εγκρίσεις.

Με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης, η LAMDA DEVELOPMENT S.A. καθίσταται ο μοναδικός μέτοχος της LAMDA DOGUS INVESTMENTS S.A., ελέγχοντας έτσι πλήρως την εταιρία LAMDA Flisvos Marina Α.Ε.».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =