αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπολύθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι της ΒΙΚΗ- Τι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους

Απολύθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι της ΒΙΚΗ- Τι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους

Απολυμένοι θεωρούνται και επίσημα όλοι οι εργαζόμενοι της ΒΙΚΗ. Οι εργαζόμενοι είχαν προσφύγει στην δικαιοσύνη διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους με το Πρωτοδικείο Άρτας να βγάζει σχετική απόφαση στις αρχές του περασμένου μήνα. Σημειώνεται ότι οι συνολικά 120 εργαζόμενοι της «λαβωμένης» εταιρίας έλαβαν τον τελευταίο μισθό τους πριν από περίπου 2 χρόνια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019, εκδόθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Άρτας για την πτώχευση της εταιρείας ΒΙ.Κ.Η. Α.Ε., μετά από αίτηση των απλήρωτων εργαζομένων.

Μετά τις σχετικές διαδικασίες την Τρίτη 19 Μαρτίου απολυθήκαμε όλοι και πλέον είμαστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πτωχεύσεων τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί της περιουσίας της εταιρείας, από τους οποίους ευελπιστούμε ότι αν υπάρχει ενδιαφερόμενος αγοραστής θα καταφέρουμε να πληρωθούμε ένα μέρος των οφειλών.

Παράλληλα θα καταθέσουμε τα δικαιολογητικά μας για το επίδομα αφερεγγυότητας του ΟΑΕΔ για τους 3 μηνιαίους μισθούς, όπως ορίζει ο νόμος.

Από δω και στο εξής στόχος μας παραμένει η επανένταξή μας στην αγορά εργασίας. Έπειτα από 3 μήνες εργασίας εκ περιτροπής και 10 περίπου μήνες σε επίσχεση εργασίας, τα περιθώρια επιβίωσης έχουν στενέψει.

Είναι τραγικό μετά από δεκαετίες προσφοράς σαν εργαζόμενοι να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση.

Ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιοι θα κατανοήσουν την κατάστασή μας και θα δώσουν σύντομα λύση στο πρόβλημά μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − one =