αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑλλάζουν χέρια 4 ακίνητα του Σκλαβενίτη- Περνούν στην Grivalia

Αλλάζουν χέρια 4 ακίνητα του Σκλαβενίτη- Περνούν στην Grivalia

Τέσσερα ακίνητα που φιλοξενούσαν Carrefour και στην συνέχεια μετατράπηκαν σε Σκλαβενίτης βρίσκονται ένα βήμα πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας η οποία όμως δεν πρόκειται να επιρρεάσει την λειτουργία των σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες του News247 τα ακίνητα είναι σε Άλιμο και Νέα Ιωνία σε Αθήνα και Πυλαία και Νέα Ευκαρπία στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του News247.gr, πρόκειται για ακίνητα που κατείχε το fund συμφερόντων Κατάρ, Helens Re και το οποίο την τελευταία διετία προσπαθούσε να βρει αγοραστή. Πριν από λίγη ώρα η Grivalia προχώρησε σε ανακοίνωση για την υπογραφή δεσμευτικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου για την απόκτηση τεσσάρων ακινήτων χωρίς να τα κατονομάζει “φωτογραφίζοντας” όμως τα παραπάνω ακίνητα.

Στην ανακοίνωση της η Grivalia αναφέρει: Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ (η «Grivalia») ανακοινώνει την υπογραφή δεσμευτικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου για την απόκτηση τεσσάρων ακινήτων – υπεραγορών, δύο εκ των οποίων στην Αθήνα και δύο στην Θεσσαλονίκη, υλοποιώντας την επενδυτική της στρατηγική. Τα ακίνητα διαθέτουν συνολική επιφάνεια 90.000 τμ περίπου, αποτελούμενη από χώρους κύριας χρήσης καθώς και υπόγειους βοηθητικούς χώρους και είναι πλήρως εκμισθωμένα σε μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο.

Το οριστικό συμβόλαιο θα υπογραφεί εντός προσυμφωνημένης προθεσμίας από την υπογραφή του δεσμευτικού προσυμφώνου και υπό τον όρο της προηγούμενης εκπλήρωσης προϋποθέσεων που περιγράφονται αναλυτικά σε αυτό. Το συνολικό τίμημα που θα καταβληθεί κατά την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου ανέρχεται σε €117,06 εκ. ενώ, βάσει της συμφωνίας, προβλέπεται και καταβολή συμπληρωματικού τιμήματος ύψους €2,1εκ μετά την πάροδο συγκεκριμένης χρονικής προθεσμίας και εφόσον συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η δε απόδοση της επένδυσης βρίσκεται πλησίον του 9%.

Η Grivalia θα κρατά ενήμερο το επενδυτικό κοινό για κάθε σχετική εξέλιξη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 18 =