αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το πρώτο CASSINI HACKATHON στην Ελλάδα. Και μοιράζει χρηματικά έπαθλα

Έρχεται το πρώτο CASSINI HACKATHON στην Ελλάδα. Και μοιράζει χρηματικά έπαθλα

Το CASSINI Hackathons & Mentoring είναι μια δυναμική πρωτοβουλία με σκοπό να συνδέσει τους χάκερς στο τομέα του διαστήματος χρησιμοποιώντας δεδομένα Copernicus και EGNSS. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε την Πρωτοβουλία Ανταγωνιστικών Διαστημικών Start-ups για την Καινοτομία (CASSINI) για να θέσει την Ευρώπη πρωτοπόρο στις ψηφιακές τεχνολογίες. Το Corallia και το ESA BIC Greece οργανώνουν το CASSINI Hackathon Greece, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
 
Το 1ο CASSINI HACKATHON θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε 10 ευρωπαϊκές χώρες από τις 18-20 Ιουνίου. Ο στόχος του Hackathon είναι «Ψηφιοποίηση των πράσινων χώρων» και τρεις προκλήσεις περιμένουν τους πιθανούς χάκερ για να το επιτύχουν: # 1 Ανακαλύψτε την πόλη σας / # 2 Παραμείνετε σε φόρμα & υγιείς / # 3 Προστατεύοντας τις αγροτικές περιοχές μας. To Ελληνικό Hackathon καλωσορίζει συμμετέχοντες από την Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία και Ρουμανία!
Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν βραβεία σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο! Οι τρεις κορυφαίες ομάδες του CASSINI Hackathon Greece θα κερδίσουν το μερίδιό τους στο έπαθλο των € 5.000! Σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθεί ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα υποστήριξης από το ESA BIC Greece (προετοιμασία προτάσεων για incubation, επιχειρηματική καθοδήγηση) & ένα 4-μερο εντατικής επιχειρηματικής εκκίνησης για το πρόγραμμα Be Your Own Boss (BYOB). Οι 3 νικητές θα λάβουν πάνω από 100 ώρες καθοδήγησης από ειδικούς.

Λάβετε μέρος στο https://hackathons.cassini.eu/greece#apply

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =