αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το πρώτο blockchain (un)conference στην Αθήνα, από το Hellenic blockchain Hub

Έρχεται το πρώτο blockchain (un)conference στην Αθήνα, από το Hellenic blockchain Hub

To πρώτο συνέδριο του Hellenic blockchain Hub θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου, 17:00 – 21:00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Innovathens. «Στόχος μας είναι η ανάπτυξη δημιουργικού διαλόγου για τις τεχνολογίες blockchain στην Ελλάδα, η ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και η ανάδειξη επιχειρηματικών ευκαιριών & δράσεων ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία που βασίζονται στις αποκεντρωμένες τεχνολογίες. Βασικά θέματα που θα συμβούν στο πρώτο μας συνέδριο είναι η ενεργοποίηση των μελών για την υλοποίηση δράσεων, η παράλληλη ετήσια γενική συνέλευση, καθώς και η ανάδειξη τάσεων, επιχειρηματικών μοντέλων, καλών πρακτικών και ευκαιριών στον χώρο των αποκεντρωμένων τεχνολογιών», τονίζουν οι διοργανωτές.

Στο blockchain (un) conference μπορούν να συμμετέχουν Κάθε ενδιαφερόμενος για τις νέες τάσεις και την προοπτική της νέας ψηφιακής οικονομίας μέσα από τη χρήση των disruptive τεχνολογιών blockchain (Στελέχη της αγοράς, δημόσιας διοίκησης, προγραμματιστές, φοιτητές κ.α). Επενδυτές & Δυνητικοί συνεργάτες που ενδιαφέρονται για χρηματοδότηση και συνεργασίες με startup εταιρείες στον χώρο των τεχνολογιών blockchain. Επιχειρήσεις, ομάδες και startup με ιδέες, λύσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με τις τεχνολογίες blockchain. Τα μέλη και οι φίλοι του Hellenic blockchain Hub

Το κόστος συμμετοχής είναι συμβολικό για την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης και είναι με τη μορφή δωρεάς. Μπορείτε να συμβάλετε με οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε (πχ 5, 10, 20 ευρώ κοκ). Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της λειτουργίας του φορέα. Εισιτήρια εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + nine =