αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι websites που μπορούν να σε κάνουν λίγο πιο έξυπνο

Έξι websites που μπορούν να σε κάνουν λίγο πιο έξυπνο

Η γνώστη πλέον είναι πιο εύκολα προσβάσιμη, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αρκεί να μπορέσεις να την βρεις. Και σε αρκετές περιπτώσεις, αρκεί ως αργαλειό το laptop σου. Παρακάτω θα δεις 6 websites που θα σε κάνουν λίγο πιο έξυπνο. Δίνοντας σο γνώσεις σε διάφορα πεδία.

1# Investopedia – Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κόσμο των επενδύσεων, τις αγορές και την προσωπική χρηματοδότηση.
2# Lifehacker – Σε αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο site, θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από συμβουλές, κόλπα και tips για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.
3# Digital Photography School – Ένα χρυσωρυχείο με άρθρα που μπορούν να βελτιώσουν τις φωτογραφικές σας ικανότητες ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριοι. Υπάρχει επίσης ένα ενεργό φόρουμ στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους φωτογράφους.
4# Factsie – Γνωρίζετε ότι η κερασφόρος σαύρα μπορεί να εκτοξεύσει αίμα από τα μάτια της; Κάντε κλικ σε αυτό το site για να βρείτε ασυνήθιστα ιστορικά και επιστημονικά δεδομένα, μαζί με τις πηγές.
5# Lumosity – Aκονίστε το μυαλό σας με διασκεδαστικά, επιστημονικά σχεδιασμένα παιχνίδια. Μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης για να βελτιώσετε τη μνήμη και την προσοχή σας και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας.
6# Quora – Βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούν, ή διαβάστε τι προβληματίζει τους υπόλοιπους χρήστες και ποιες είναι οι απαντήσεις.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 14 =