αρχικηVIRALΈνα σπίτι στην Βόρεια Καρολίνα είναι γεμάτο με φλιτζάνια- Ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτό

Ένα σπίτι στην Βόρεια Καρολίνα είναι γεμάτο με φλιτζάνια- Ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτό

Ο περαστικός βλέπει στην άκρη του δρόμου μια ξύλινη καμπίνα γεμάτη με φλιτζάνια και σταματά για να δει καλύτερα. Στην πόλη Collettsville της Βόρεια Καρολίνα στις ΗΠΑ, σε μια άγνωστη επαρχιακή οδό βρίσκεται ένα άνετο σπίτι καλυμμένο εντελώς με κούπες του καφέ. Οι ιδιοκτήτες, Avery και Doris Sisk, δημιούργησαν αυτή την πρωτότυπη καμπίνα σχεδόν τυχαία.

Ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια με ένα κιβώτιο από 15 κούπες που αγόρασαν από μια υπαίθρια αγορά. Φαινόταν σαν μια καλή διακόσμηση εκείνη την εποχή, έτσι το σκέφτηκαν. Με το πέρασμα των χρόνων πρόσθεταν διαρκώς φλιτζάνια και σήμερα μετρούν τουλάχιστον 20.000 κούπες, σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη, όπως σημειώνει το perierga.gr.

Οι Sisks είναι φιλόξενοι και ευτυχείς να δείξουν το σπίτι τους στους περαστικούς που θέλουν να κάνουν εδώ μια στάση. Τα περισσότερα φλιτζάνια έχουν τοποθετηθεί από τους ιδιοκτήτες, ενώ δεν είναι λίγοι οι περαστικοί που φέρνουν τη δική τους κούπα για να την προσθέσουν στον αριθμό – αν βρουν θέση κάπου να την κρεμάσουν!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =