αρχικηVIRALΥπάρχουν και χειρότερα: Δημόσιοι υπάλληλοι στην Ινδία, φοράνε κράνη επειδή… πέφτει το ταβάνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχουν και χειρότερα: Δημόσιοι υπάλληλοι στην Ινδία, φοράνε κράνη επειδή… πέφτει το ταβάνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε επικίνδυνη αποστολή εξελίσσεται η κάθε μέρα στη δουλειά για κάποιους δημόσιους υπαλλήλους στην Ινδία… Οι εργαζόμενοι γραφείου σε ένα ερειπωμένο κυβερνητικό κτήριο στο Bihar της Ινδίας ζουν διαρκώς με τον φόβο ότι κομμάτια στέγης θα πέσουν στα κεφάλια τους και έτσι αναγκάστηκαν να φορούν κράνη μοτοσικλετών καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας τους. Το κτήριο της κυβέρνησης στην πόλη Areraj, στην περιοχή Champaran, θεωρήθηκε επικίνδυνο από τους επιθεωρητές ασφάλειας εργασίας πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν έγινε καμία ενέργεια για να μεταφερθούν οι εργαζόμενοι σε ασφαλέστερο χώρο.

“Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί εξαιτίας των βροχών καθώς ολόκληρο το κτήριο έχει μεγάλη υγρασία, θέτοντας σε κίνδυνο εκτός από την ασφάλεια των ατόμων και την ασφάλεια του εξοπλισμού των γραφείων και των αρχείων. Το θέμα έχει κοινοποιηθεί σε ανώτερους αξιωματικούς πολλές φορές γραπτώς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα”, δήλωσε ο υπάλληλος Amit Kumar Pandey στους δημοσιογράφους.

Όπως διαβάζουμε στο perierga.gr, το νερό που τρέχει από την οροφή αλλά και κομμάτια σοβά που πέφτουν ανάγκασαν τους υπαλλήλους να αρχίσουν να φοράνε κράνη προκειμένου να προστατευτούν. Μετά από δημοσίευση βίντεο οι Αρχές υποσχέθηκαν πως θα μεταφέρουν το γραφείο σε άλλο κτήριο, ενώ δήλωσαν τη δυσαρέσειά τους για τη δημοσιοποίηση του θέματος από τους υπαλλήλους που φαίνονται στο βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =