αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠόσα μηνύματα έχουν διαγράψει… οι χρήστες στο Viber; Η εταιρία έδωσε την απάντηση

Πόσα μηνύματα έχουν διαγράψει… οι χρήστες στο Viber; Η εταιρία έδωσε την απάντηση

Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, γιορτάζει τα δύο χρόνια λειτουργίας της υπηρεσίας «Διαγραφή μηνύματος», που λανσαρίστηκε επίσημα το Νοέμβριο του 2015. Σήμερα, το Viber ανακοινώνει ότι οι χρήστες της εφαρμογής έχουν διαγράψει συνολικά πέντε δισεκατομμύρια μηνύματα έως τώρα.

Η λειτουργία “Διαγραφή μηνύματος” του Viber επιτρέπει στους χρήστες τόσο στις συνομιλίες ένα-προς-ένα, όσο και στις ομαδικές συνομιλίες να διαγράψουν αμέσως ένα μήνυμα που έστειλαν κατά λάθος ή σε λάθος παραλήπτη.

Αυτή η μοναδική υπηρεσία του Viber επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν μηνύματα έως και 2 εβδομάδων, ακόμα κι αν αυτά είχαν προηγουμένως διαβαστεί. Μέσω μιας σύντομης ειδοποίησης που μένει στη ροή του chat το Viber ενημερώνει του συμμετέχοντες στη συνομιλία ότι ένα μήνυμα έχει διαγραφεί. Η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει ακόμα περισσότερο αυτή τη λειτουργία στο εγγύς μέλλον.

Το Viber αντιλαμβάνεται ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να ζήσει αυτή την αμήχανη στιγμή που πατώντας το κουμπί της αποστολής συνειδητοποιούμε ότι έχουμε στείλει το μήνυμά μας σε λάθος άτομο ή ότι έχουμε χρησιμοποιήσει λάθος λεξιλόγιο! Τα τελευταία δύο χρόνια, το Viber έχει αναγνωριστεί από τους χρήστες των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων ως το app που «συγχωρεί και ξεχνάει», οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν στείλετε κατά λάθος π.χ. στον εργοδότη σας μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα μη επαγγελματικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 13 =