αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑλλαγή πλάνων: Τα υπόγεια τούνελ του Elon Musk θα μεταφέρουν κυρίως πεζούς. Και ένα βίντεο δείχνει τον τρόπο

Αλλαγή πλάνων: Τα υπόγεια τούνελ του Elon Musk θα μεταφέρουν κυρίως πεζούς. Και ένα βίντεο δείχνει τον τρόπο

Έχουμε ξανά μιλήσει για την Boring Company του Elon Musk. Πρόκειται για την εταιρία που θα φτιάξει τα υπόγεια τούνελ που οραματίζεται ο γνωστός businessman, για να μεταφέρει οχήματα με μεγάλες ταχύτητες. Και κάπως έτσι να καταπολεμηθεί το πρόβλημα του μποτιλιαρίσματος. Αυτό ξέραμε μέχρι σήμερα.

Τώρα τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν. Όπως ανακοίνωσε ο Musk μέσω Twitter, προτεραιότητα του project θα είναι τελικά να μεταφέρει πεζούς, μέσω των υπόγειων τούνελ. Οι οποίοι θα μπαίνουν σε ειδικά «βαγόνια». Tο σχέδιο περιλαμβάνει την δημιουργία χιλιάδων μικρών σταθμών με το μέγεθος όσο μια θέση πάρκινγκ αυτοκινήτου για να μεταφέρονται πεζοί και ποδηλάτες οπουδήποτε σε μια πόλη και όχι απλά σε μεγάλους σταθμούς, όπως δηλαδή λειτουργεί το μετρό. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι το αρχικό πλάνο για τα αυτοκίνητα θα πάψει να υφίσταται, απλά πρώτα θα εξυπηρετούνται οι πεζοί και οι ποδηλάτες και έπειτα τα οχήματα.

O Elon Musk δημοσίευσε και ένα πρώτο βίντεο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × one =