αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTablet ή laptop; Το νέο δημιούργημα της Lenovo με το ψηφιακό πληκτρολόγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Tablet ή laptop; Το νέο δημιούργημα της Lenovo με το ψηφιακό πληκτρολόγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lenovo εντυπωσίασε στην IFA Berlin 2016 με το πρωτοποριακό Yoga Book, μια νέου τύπου υβριδική συσκευή 2-σε-1 που δεν μπορείς εύκολα να κατατάξεις στα tablets ή στα laptops.

Όταν είναι διπλωμένο, το Lenovo Yoga Book θυμίζει mini-laptop αλλά μόλις το ανοίξεις σου δημιουργείται η εντύπωση ότι έχεις μπροστά σου ένα tablet με πληκτρολόγιο. Εδώ είναι, όμως, η μεγάλη διαφορά. Αντί για συμβατικό πληκτρολόγιο, η Lenovo ανέπτυξε τους τελευταίους 18 μήνες ένα νέο flat TouchPad στο οποίο εμφανίζονται τα πλήκτρα μόνο όταν τα χρειάζεται ο χρήστης.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο χρήστης μπορεί να τα απενεργοποιήσει και να χρησιμοποιήσει την επιφάνεια σαν sketchpad με ειδική γραφίδα που αναγνωρίζει 2048 επίπεδα πίεσης και 100% γωνία γραφής. Επομένως, η Lenovo προσφέρει την ελευθερία να πληκτρολογείς, να γράφεις και να ζωγραφίζεις.

Όπως αναφέρει το τεχνολογικό site Techgear.gr, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Lenovo Yoga Book διαθέτει οθόνη 10.1” Full HD (1920 x 1080), επεξεργαστή Intel Atom x5 (Cherry Trail), 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, ηχεία τεχνολογίας Dolby Atmos και μπαταρία 8500mAh που προσφέρει αυτονομία 15 ωρών. Το πάχος του είναι μόλις 9.6mm όταν είναι κλειστό και ζυγίζει 690gr.

Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε δύο εκδόσεις, μία με λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow σε τιμή €499 και μία με Windows 10 σε τιμή €599.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + two =