αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑRyanair: Ευνοϊκότερη μεταχείριση… της Aegean από τα ελληνικά αεροδρόμια

Ryanair: Ευνοϊκότερη μεταχείριση… της Aegean από τα ελληνικά αεροδρόμια

«Βολές» κατά της Aegean αλλά και της Fraport έριξε ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, Ντέιβιντ Ο’ Μπράιαν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Αθήνα. Στο ίδιο event παρουσιάστηκε το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2020 στην Ελλάδα, που θα περιλαμβάνει 14 νέα δρομολόγια.

Ο εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας δεν παρέλειψε για ακόμα μία φορά να αναφερθεί στις «υψηλές χρεώσεις» των 14 Περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport Greece, που κατά τον ίδιο δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε επικαλεστεί τις υψηλές χρεώσεις όταν έκλεισε αιφνιδίως τη βάση της στα Χανιά.

Επίσης, άφησε αιχμές για ευνοϊκότερη μεταχείριση της Aegean όσον αφορά τα εκπτωτικά προγράμματα των ελληνικών αεροδρομίων, επιχείρημα πάντως που αντικρούεται από τους παραχωρησιούχους.

Σε ότι αφορά τα δρομολόγια της Ryanair που αφορούν την Ελλάδα, ο συνολικός αριθμός θα φτάσει τα 147 το καλοκαίρι του 2020, ενώ εκτιμάται ότι τα αεροσκάφη της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλών ναύλων θα μεταφέρουν 6,6 εκατ. επιβάτες κατ’ έτος και θα στηρίξουν 4.950 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας στα 13 αεροδρόμια όπου δραστηριοποιείται η Ryanair στη χώρα μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 15 =