αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑPolaroid Pop: Η θρυλική φωτογραφική μηχανή επιστρέφει και είναι high tech

Polaroid Pop: Η θρυλική φωτογραφική μηχανή επιστρέφει και είναι high tech

Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει σήμερα να τραβάμε μια φωτογραφία, να την κρατάμε σε ψηφιακή μορφή, ή στην καλύτερη να την ανεβάσουμε στα social media. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θέλουν να τυπώνουν τις φωτογραφίες τους, όπως παλιά.

Από την CES 2017, η θρυλική Polaroid ανακοίνωσε την Polaroid Pop για τα 80α γενέθλιά της. Η νέα κάμερα φέρνει κάτι από τα παλιά σε συνδυασμό με την τεχνολογία του σήμερα.

Η Polaroid Pop χρησιμοποιεί Ink Printing Technology, που της επιτρέπει να τυπώνει φωτογραφίες χωρίς την χρήση μελανιού. Όπως οι παλιές Polaroid, εκτυπώνει φωτογραφίες σε διαστάσεις 3.5×4.25 ίντσες. Η inkless τεχνολογία εκτύπωσης βασίζεται στην χρήση θερμότητας για την ενεργοποίηση των χρωστικών ουσιών που είναι ενσωματωμένες στο χαρτί εκτύπωσης.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το Techblog.gr, η Polaroid Pop διαθέτει οθόνη αφής 3.97 ιντσών LCD, αισθητήρα 20 Μegapixel CMOS που μπορεί να κάνει εγγραφή full HD video και υποστηρίζει microSD κάρτες έως και 128GB. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή, ενώ η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει στο τέταρτο τρίμηνο του 2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − one =