αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «γίγαντας» HBO Max έρχεται στην Ελλάδα (και έχει ανοίξει 4 κομβικές θέσεις εργασίας)

Ο «γίγαντας» HBO Max έρχεται στην Ελλάδα (και έχει ανοίξει 4 κομβικές θέσεις εργασίας)

Ένας «γίγαντας» του streaming ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα. Πρόκειται για το HBO Max. Όπως έχει πει η εταιρία, η διάσημη πλατφόρμα θα επεκταθεί στην Ευρώπη στις αρχές του 2022.

Και όπως φαίνεται θέλει να έχει δυναμική παρουσία και στην χώρα μας- με τις διεργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Δεν είναι τυχαίο ότι στο επίσημο website της Warner Media βλέπουμε αυτή τη στιγμή να έχουν ανοίξει 4 θέσεις που αφορούν την Ελλάδα. Αυτές είναι:

PR Manager – Greece

Brand and Content Marketing Manager – Greece

Social Media Manager

Editorial Manager

Όλες οι θέσεις είναι full-time και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτηση τους αλλά και να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες στα παραπάνω links.

Βλέπουμε για παράδειγμα ότι η εταιρία αναζητά Brand and Content Marketing Manager για να αναλάβει τη διαχείριση και τη δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών στην Ελλάδα. H WarnerMedia αναζητά κάποιον που θα έχει ενεργό ρόλο στις προσπάθειες της εταιρείας να προωθήσει το αποκλειστικό της περιεχόμενό μέσα από τις streaming πλατφόρμες της. Προϋπόθεση για τον υποψήφιο είναι να έχει εμπειρία προώθησης στον χώρο της διασκέδασης και των τηλεοπτικών σειρών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 8 =