αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑCarvana: Η εταιρία που σου επιτρέπει να αγοράσεις αυτοκίνητο… από αυτόματο πωλητή (ΒΙΝΤΕΟ)

Carvana: Η εταιρία που σου επιτρέπει να αγοράσεις αυτοκίνητο… από αυτόματο πωλητή (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε συνηθίσει να παίρνουμε αναψυκτικά ή σνακ από αυτόματους πωλητές. Τώρα θα παίρνουμε και αυτοκίνητα. Ναι, καλά διαβάσατε. Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Carvana, έχει δημιουργησει έναν αυτόματο πωλητή- γίγας, μέσα στον οποίο υπάρχουν αυτοκίνητα. Από εκεί τα παραλαμβάνουν οι πελάτες.

Η παραγγελία γίνεται online. Διαλέγεις το όχημα που θέλεις. Η εταιρία δινει επίσης την επιλογή, το αυτοκίνητο που διάλεξες να γίνει… ντελίβερι στο σπίτι σου, με ειδικό γερανό. Εναλλακτικά, μπορείς να διαλέξεις τον φουτουριστικό τρόπο, με τον αυτόματο πωλητή. Ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή του Nashville στις ΗΠΑ. Είναι 5 ορόφων και μπορεί να χωρέσει μέχρι 20 αυτοκίνητα. Το περίβλημα του είναι γυάλινο, και έτσι οι πελάτες μπορούν να δουν το εσωτερικό.

Όπως θα δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο του Business Insider, το μόνο που έχει να κάνει κάποιος φτάνοντας εκεί, είναι να εισάγει τα στοιχεία του στο ειδικό kiosk. Και βάζοντας επίσης το ειδικό κέρμα (επίσης γίγας), στην εσοχή. Το οποίο έχει πάρει από την εταιρία. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται από τον αυτόματο πωλητή και η διαδικασία θυμίζει σκηνές από ταινία του Χόλιγουντ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − one =