αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑBrown Hotels: Ρίχνουμε 100 εκατ. ευρώ και ανοίγουμε 20 ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο

Brown Hotels: Ρίχνουμε 100 εκατ. ευρώ και ανοίγουμε 20 ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο

Πριν από λίγο καιρό ο όμιλος Brown Hotels δέχτηκε μια πολύ δελεαστική προσφορά: να πουλήσει ένα από τα ακίνητα που έχει στην Ελλάδα σε τιμή τριπλάσια από την τιμή αγοράς. Ωστόσο, ο διεθνής όμιλος των design hotels αρνήθηκε να το κάνει.

Αυτό αποκάλυψε προ ημερών ο Λέων Άβιγκαδ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Brown Hotels μιλώντας στο 22ο ετήσιο Capital Link Forum, ξεδιπλώνοντας παράλληλα, τα σχέδιά του για επέκταση του χαρτοφυλακίου του με τη δημιουργία πάνω από 20 ξενοδοχείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη Λεμεσό και Λευκωσία.

Η επένδυση έχει χρονικό ορίζοντα τους επόμενους 18 μήνες και θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ. Αφορά το μπραντ Brown Hotels και άλλες μικρότερες μπράντες του ομίλου, ο οποίος ήδη λειτουργεί ξενοδοχεία στις συγκεκριμένες πόλεις.

Στην Αθήνα είναι το Brown Acropol Hotel και το Dave Red hotel .

Σύμφωνα με τον Αβιγκαδ η πανδημία δεν έχει αλλάξει τα σχέδια του ομίλου, ο οποίος θα ανοίξει 11 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. «Ο κορωνοιός δεν έπληξε την αισιοδοξία μας. Οποιος είναι ανοιχτόμυαλος και ευέλικτος θα προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Η επένδυσή μας μας έχει ανταμείψει μέχρι στιγμής», είπε χαρακτηριστικά.

Η Brown Hotels αναζητά ευκαιρίες που ανέκυψαν μετά την πανδημία στον κλάδο της φιλοξενίας και στράφηκε στον τομέα της πολυήμερης διαμονής. Εξού και δημιούργησε το Brown Living, ένα νέο κόνσεπτ που προσφέρει παρατεταμένη διαμονή σε ξενοδοχεία.

Όπως λέει ο Αβιγκαδ, μέχρι στιγμής έχει φανεί επιτυχημένο αυτό το κόνσεπτ και υπάρχουν σκέψεις μετατροπής κάποιων νέων ακινήτων της στην Ελλάδα σε Brown Living,

Για το μέλλον ο Αβιγκαδ ανέφερε ότι η Brown Hotels θέλει να επεκτείνει αυτό το κόνσεπτ στην ελληνική αγορά και να προωθήσει το ίματζ της Αθήνας ως ενός από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Πηγή: newmoney.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + nine =