αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible έκανε ρεκόρ με 378.917 μοναδικούς αναγνώστες και 828.640 page views τον Ιούλιο

Το It’s Possible έκανε ρεκόρ με 378.917 μοναδικούς αναγνώστες και 828.640 page views τον Ιούλιο

Ρεκόρ επισκεψιμότητας μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού έκανε το It’s Possible. Το site συγκέντρωσε συνολικά 378.917 μοναδικούς αναγνώστες και 828.640 page views τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν, από μεριάς επισκεψιμότητας, ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα διαδρομή του site.

Η μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Και τον Ιούλιο σημαντικό ρόλο έπαιξε το traffic από mobile. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 87% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials. Ενώ περίπου 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το It’s Possible είναι γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι είναι πλήρως ενεργή και η Facebook Ομάδα It’s Possible Room στην οποία ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την ανάρτηση του, χωρίς να χρειάζεται κάποια έγκριση από τον διαχειριστή ή οποιοδήποτε άλλο.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners.

*Το It’s Possible είναι ένα site που ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − one =