αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου Just Burgers μέσω franchise

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου Just Burgers μέσω franchise

Το πρώτο JUST BURGERS ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Γλυφάδα, το 2012. Μια παρέα τριών ανθρώπων, μετά από πολλά χρόνια δοκιμής και έρευνας, αφού “την έψαξαν” γύρω από τον τομέα της εστίασης έβαλαν μπροστά τα JUST BURGERS. Και όπως κατάλαβες είναι ένα brand εστίασης που επικεντρώνεται στα burgers.

Φαίνεται πως οι σπιτικές φρέσκιες πατάτες, τα ολόφρεσκα μπιφτέκια, το φρεσκοψημένο kingsize ψωμάκι, τα homemade onion rings, οι homemade σάλτσες, τα επώνυμα αλλαντικά και τυριά καθώς και τα επιδόρπια είναι σωστά μελετημένα και προσεγμένα γι’ αυτό και η εμπιστοσύνη του κοινού, αλλά και το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για νέα JUST BURGERS, όπως τονίζει η εταιρία.

Τι θα έλεγες να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα JUST BURGERS μέσω franchise; Ο κατάλληλος χώρος για ένα JUST BURGERS αφορά σε κατάστημα 50 – 90 τ.μ. σε κεντρικό σημείο και έχουν χαρακτήρα take away, delivery και dine in.

Το κατάστημα οφείλει να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές και έτσι προτιμώνται καταστήματα που έχουν λάβει την σχετική άδεια, δηλαδή πρώην καταστήματα υγειονομικού χαρακτήρα. Επίσης, είναι απαραίτητη η χρήση καμινάδας.

Σε κάθε περίπτωση τα JUST BURGERS όχι μόνο αξιολογούν και συντάσσουν μελέτη βιωσιμότητα πριν από την ενοικίαση του εκάστοτε προτεινόμενου καταστήματος, αλλά έχουν και την δυνατότητα να αναλάβουν την εύρεση κατάλληλων καταστημάτων σε περιοχές που σας ενδιαφέρουν και εντάσσονται στο πλάνο ανάπτυξής τους.

Τα οικονομικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 15.000 €

Εξοπλισμός: από 20.000 €

ENTRY FEES: από 18,000 €

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): από 8

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + thirteen =