αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ νέος παίχτης που μπαίνει στην ελληνική αγορά online τζόγου

Ο νέος παίχτης που μπαίνει στην ελληνική αγορά online τζόγου

Ένας ακόμη παίκτης και μάλιστα διεθνής εισέρχεται στην εγχώρια αγορά διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών ανεβάζοντας πλέον σε 17 τις νόμιμα αδειοδοτημένες εταιρείες που δραστηριοποιούνταιστην χώρα μας.

Ειδικότερα, όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμα το Capital.gr, η Επιτροπή Ελέγχου καιΕποπτείας Παιγνίων αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την είσοδο της Elladix Ltd, η οποία είχε υποβάλει, πριν περίπου ένα χρόνο, αίτημα για να λάβει άδεια για την διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιώνκαι αθλητικού στοιχηματισμού μέσω Διαδικτύου.

Μετά από μια πολύμηνη διαδικασία, κατά τη διάρκεια της οποίας, τα αρμόδια τμήματα της επιτροπής κυριολεκτικά ξεσκόνισαν τις οικονομικές καταστάσεις και συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτηταέγγραφα, η Elladix θα περάσει το κατώφλι των 16 υφιστάμενων διαδικτυακών εταιρειών με μόνιμηάδεια ενώ θα πρέπει να καταβάλει είτε εξ ολοκλήρου είτε τμηματικά σε 4 δόσεις το ποσό των 5 εκατ. ευρώ (2 εκατ. για παιχνίδια καζίνο και 3 εκατ. για αθλητικό στοιχηματισμό).

Πίσω από την Elladix, η οποία φαίνεται να έχει έδρα στην Μάλια, κρύβεται η Soft2Bet, η οποία προέρχεται από την Λευκορωσία και δραστηριοποιείται από το 2016 σαν πάροχος διαδικτυακών παιχνιδιών, όπως μεταδίδει το Capital.gr.

Το τελευταίο διάστημα η εταιρεία βρίσκεται σε φάση επέκτασης του παγκόσμιου αποτυπώματος της, επιλέγοντας κατά κύριο λόγο να κάνει άνοιγμα σε ρυθμισμένες αγορές μεταξύ των οποίων είναι απότο καλοκαίρι του 2021 και η ελληνική.

Επιπλέον, αναπτύσσει με ραγδαίους ρυθμούς την παρουσία της στην Ευρώπη, έχοντας σχετικά πρόσφατα εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας στην Ιρλανδία, την Δανία ενώ είχε προηγηθεί το 2019 η Σουηδία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 7 =