αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜέχρι πόσους λογαριασμούς μπορείς να ακολουθείς στο Instagram

Μέχρι πόσους λογαριασμούς μπορείς να ακολουθείς στο Instagram

Tο Instagram είναι, πλέον, το πιο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όλοι το χρησιμοποιούμαι στην καθημερινότητά μας. Μοιραζόμαστε stories, φωτογραφίες και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς με τους followers μας. Ήξερες όμως ότι υπάρχει όριο σε ότι αφορά πόσους λογαριασμούς μπορείς να ακολουθήσεις; Κι όμως! Δεν μπορείς να ακολουθήσεις όσα άτομα θέλεις εσύ, όπως σημειώνει το Neolaia.gr.

Για να μπορέσεις το Instagram να μειώσει τα spam μηνύματα, αλλά και σχόλια, και λόγω του ότι τώρα τελευταία αντιμετωπίζει πολλά τεχνικά προβλήματα και συχνά πυκνά το βλέπουμε να «πέφτει», έχει θέσει σε εφαρμογή αυτή την τακτική! Σου απαγορεύει να ξεπεράσεις έναν αριθμό ατόμων που ακολουθείς.

Έτσι, η γνωστή εφαρμογή σου επιτρέπει να ακολουθείς μέχρι 7.500 λογαριασμούς, ενώ δίνει απεριόριστο αριθμό followers. Εάν προσπαθήσεις να ακολουθήσεις περισσότερα από 7.500 άτομα θα δεις ένα μήνυμα σφάλματος στην οθόνη σου, το οποίο θα γράφει:

«Σφάλμα: Δεν μπορείτε να ακολουθείτε πλέον»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παλιότεροι λογαριασμοί που είχαν ξεπεράσει αυτό το όριο ατόμων που ακολουθούν, πριν από την αλλαγή, διατηρούν κανονικά όσους ακολουθούν, αλλά δε θα μπορούν να κάνουν follow άλλους λογαριασμούς. Οπότε, να προσέχεις πόσους ακολουθείς! Ακόλουθους μπορείς να έχεις άπειρους!

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =