αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚίνηση- έκπληξη από τον Κωτσόβολο: Ξεκινά να πουλά παιχνίδια. Και παραγγελίες click away σε μόλις 20 λεπτά

Κίνηση- έκπληξη από τον Κωτσόβολο: Ξεκινά να πουλά παιχνίδια. Και παραγγελίες click away σε μόλις 20 λεπτά

Σε μια κίνηση- έκπληξη προχώρησε ο Κωτσόβολος. Μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων αποφάσισε να ξεκινήσει να πουλά παιδικά παιχνίδια (πέρα από τα video games). Η κίνηση αυτή του Κωτσόβολου έρχεται μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών όπως τα Jumbo και ο Μουστάκας έχουν «κρασάρει».

Μέσα από το website του Κωτσόβολου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν 100 επιλεγμένους τίτλων παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με την μέθοδο click away από συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων. Μάλιστα η παραγγελία των παιχνιδιών μπορεί να είναι έτοιμη εντός 20 λεπτών. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε παιχνίδια όλων των μεγάλων διεθνών και εγχώριων εταιριών όπως Hasbro, Mattel, Playmobil, Lego, AS Company κ.α.

Παράλληλα, η αλυσίδα μέσα από το website της διαφημίζει την γενικότερη ταχύτητα της, σημειώνοντας ότι μπορεί να προσφέρει αγορές μέσω του click away σε 20 μόλις λεπτά, και σε άλλα προϊόντα της.

34/34-201223-P6585-GENERIC-TOYS-BNR-NL-VBR-PAIXNIDIA
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =