αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Nokia λάνσαρε δύο νέα κινητά με τιμές από 21 ευρώ

Η Nokia λάνσαρε δύο νέα κινητά με τιμές από 21 ευρώ

Η HMD Global ανακοίνωσε δύο νέα Nokia τηλέφωνα, τα οποία θυμίζουν κάτι από τα παλιά και κοστίζουν λίγα χρήματα. Ο λόγος γίνεται για τα Nokia 150 και Nokia 130 Music. Αρχικά, το πρώτο τηλέφωνο αντέχει πολύ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία, ενώ το δεύτερο έχει μεγάλο ηχείο για εσάς που ακούτε μουσική.

Το Nokia 150 είναι πολύ ανθεκτικό και το σώμα του είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να χαλάσει το χρώμα του και αντέχει πάρα πολύ στις γρατζουνιές. Επίσης έρχεται με πιστοποίηση IP52 και προστατεύεται από τη σκόνη και το νερό. Η οθόνη του είναι στις 2.4 ίντσες, ανάλυσης 240×320 και τρέχει με το Nokia OS S30+, ενώ στο πίσω μέρος έχει μία τυπική κάμερα στα 0.3 MP και υποδέχεται και microSD κάρτα έως 32GB.

Σε αυτό το τηλέφωνο θα βρείτε FM ραδιόφωνο και headphone jack θύρα για τα ακουστικά σας.

Η συσκευή έχει μία αποσπώμενη μπαταρία των 1.450mAh που φορτίζει με ένα microUSB που θα βρείτε κανονικά μέσα στο κουτί της. Η HMD Global υπόσχεται μπαταρία που κρατάει για 20 ώρες ομιλίας και 30 ώρες μουσικής.

Από την άλλη, το Nokia 130 Music δεν έχει κάμερα στο πίσω μέρος, αλλά αντ’ αυτού έχει ένα τεράστιο ηχείο πίσω που υπόσχεται δυνατή μουσική για τους απαιτητικούς, ενώ και εδώ θα βρείτε microSD έως και 32GB και φυσικά ραδιόφωνο και headphone jack.

Έχει ακριβώς την ίδια οθόνη, το ίδιο λογισμικό και την ίδια μπαταρία με το Nokia 150. Το Nokia 150 έρχεται σε Charcoal, Cyan και Red χρωματισμούς και κοστίζει ₹2,700 (30 ευρώ περίπου) στην Ινδία που θα κυκλοφορήσει πρώτα, ενώ το Nokia 130 Music θα γίνει διαθέσιμο σε Dark Blue και Purple στα ₹1,850 (21 ευρώ), όπως σημειώνει το Unboxholics.com.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα έρθουν και στα μέρη μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =