αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εταιρία που μόλις εξαγοράστηκε από τον κολοσσό Blackstone προς 10 δισ. δολάρια

Η εταιρία που μόλις εξαγοράστηκε από τον κολοσσό Blackstone προς 10 δισ. δολάρια

Η Blackstone Inc. συμφώνησε να πληρώσει περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την Apartment Income REIT, εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, στην πιο πρόσφατη ένδειξη ότι η αμερικανική διαχειρίστρια περιουσιακών στοιχείων κρίνει κατάλληλη τη στιγμή για επενδύσεις σε ακίνητα.

Η Blackstone συμφώνησε να αποκτήσει την ιδιοκτήτρια διαμερισμάτων, γνωστή ως AIR Communities, έναντι 39,12 δολ. ανά μετοχή, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εξαγορασθείσας εταιρείας. Πρόκειται για premium 25% από την τιμή της μετοχής της, που βρισκόταν στα 31,35 δολάρια στο κλείσιμο της συνεδρίασης της προηγούμενης Παρασκευής, γράφει το Bloomberg.

Είναι η πιο πρόσφατη κίνηση της Blackstone στον στεγαστικό κλάδο, μετά τη συμφωνία ύψους 3,5 δισ. δολ. για την απόκτηση της Tricon προ ολίγων μηνών. Η εταιρεία εντείνει το κυνήγι της για συμφωνίες, καθώς πέφτουν οι τιμές στις αγορές εμπορικών ακινήτων. Ο πρόεδρος Jon Gray είπε στους επενδυτές ότι, κατά την εκτίμηση της εταιρείας, «οι αξίες των ακινήτων πιάνουν πάτο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =