αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική πλατφόρμα Woli αναστέλλει την λειτουργία της- Το email που έλαβαν οι χρήστες της

Η Ελληνική πλατφόρμα Woli αναστέλλει την λειτουργία της- Το email που έλαβαν οι χρήστες της

Αναστέλλει την λειτουργία της η Ελληνική πλατφόρμα Woli. Πρόκειται για την εφαρμογή Smart Money για οικογένειες, που αυτοματοποιεί τα χρήματα που δίνουν στα παιδιά, βοηθώντας τα παράλληλα να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης χρημάτων με διασκεδαστικό και ασφαλή τρόπο.

Σύμφωνα με email που έλαβαν οι χρήστες του app, «η συνεργασία της Woli με τους τραπεζικούς μας εταίρους, Payrnet UAB και Railsbank Technology Ltd έχει τερματιστεί για λόγους συμμόρφωσης με την Κεντρική Τράπεζα της Λιθουανίας που επηρεάζουν τους εν λόγω εταίρους μας.

Ως αποτέλεσμα, δεν είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μέσω της τραπεζικής τους πλατφόρμας, οπότε και η παροχή των υπηρεσιών μας θα πρέπει να ανασταλεί προσωρινά».

Όπως εξηγεί η εταιρία: «Για το επόμενο διάστημα δεν θα είναι διαθέσιμες οι λειτουργίες της εφαρμογής Woli συμπεριλαμβανομένων όλων των συναλλαγών με τη Woli card».

Και συμπληρώνει: «Τα χρήματα όλων των χρηστών της Woli είναι ασφαλή! Πολύ σύντομα θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα σας επιστραφεί το υπόλοιπο που έχετε τόσο στους λογαριασμούς των παιδιών σας όσο και στο δικό σας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − three =