αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες

Η Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες

Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, μια οικογενειακή εταιρεία, με μακρά ιστορία στο χώρο, που κατάφερε να ξεχωρίσει με την τεχνογνωσία και την ποιότητα των προϊόντων προσωπικής περιποίησης και υγιεινής που παράγει, να αναγνωριστεί και πλέον να εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες.

Η SEPTONA συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των πιο δυναμικά αναπτυσσόμενων εταιρειών, με ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα, προϊοντικό χαρτοφυλάκιο που εμπλουτίζεται συνεχώς και πολλά σχέδια για την οργανική της ανάπτυξη τα χρόνια που έρχονται.

Η SEPTONA ιδρύθηκε το 1975 και είναι μία 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρία. Το 1982, ο Θωμάς και η Ρόη Ευαγγελίου,  εξαγοράζουν το 50% της εταιρίας, ενώ μετά  από οκτώ χρόνια αποκτούν τον πλήρη έλεγχο.

Σύντομα η παραγωγή καθετοποιείται και η εταιρία  αναπτύσσεται, παράγοντας εξ ολοκλήρου και όλα  τα μέρη του προϊόντος, από τα πλαστικά sticks και το βαμβάκι έως την τελική συσκευασία.

Το 1992 αποτέλεσε, επίσης, χρονιά ορόσημο καθώς η εταιρεία προσανατολίστηκε στις εξαγωγές παράλληλα με την επέκταση σε νέα προϊόντα.

Πλέον η εταιρεία αποτελεί έναν από τους  ισχυρότερους παραγωγούς προϊόντων ατομικής φροντίδας και υγιεινής παγκοσμίως με εξαγωγική δραστηριότητα και στις 5 ηπείρους. Είναι χαρακτηριστικό πως το 40% των εξαγωγών πραγματοποιείται στις πολύ ανταγωνιστικές αγορές της Κεντρικής Ευρώπης. Οι σημαντικότερες αγορές της είναι η Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ έχει παρουσία επίσης σε αγορές των ΗΠΑ, Νότιας Αμερικής, Ασίας, Αυστραλίας αλλά και Αφρικής.

Οι εγκαταστάσεις

Η SEPTONA απασχολεί σήμερα περισσότερους  από 600 εργαζομένους και διαθέτει έξι υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής. Πέντε  μονάδες στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας και μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Βουλγαρία, συνολικής έκτασης 170.000 τ.μ.. Επιπλέον διαθέτει τέσσερα κέντρα διανομής στις χώρες της  Κεντρικής Ευρώπης.

Μέσα από διαρκείς επενδύσεις σε έρευνα και  ανάπτυξη σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, εξασφαλίζεται η παραγωγή άριστης ποιότητας καινοτόμων προϊόντων.

Σημειώνεται πως στις καινοτόμες εγκαταστάσεις της SEPTONA υπάρχουν προηγμένες μονάδες παραγωγής, οι οποίες ακολουθούν σύγχρονο σχεδιασμό και είναι πλήρως εξοπλισμένες με μηχανήματα  τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, τα εργοστάσια της εταιρίας είναι πιστοποιημένα κατά IFS-HPC, το υψηλότερο πιστοποιητικό που απονέμεται  σε εταιρίες του κλάδου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 2 =