αρχικηVIRALΕπτά ενοχλητικές συνήθειες που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Πόσες βλέπεις στον εαυτό σου;

Επτά ενοχλητικές συνήθειες που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Πόσες βλέπεις στον εαυτό σου;

Είναι κινήσεις που οι περισσότεροι από εμάς τις κάνουμε καθημερινά. Και χωρίς να το καταλαβαίνουμε, γινόμαστε… ενοχλητικοί. Στην παρακάτω λίστα θα δεις 7 ενοχλητικές συνήθειες που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Πόσες βλέπεις στον εαυτό σου;

Δεν κάθονται στην δεξιά πλευρά μιας κυλιόμενης σκάλας

Λέμε για αυτούς τους ενοχλητικούς τύπους, που είτε από άγνοια, είτε επειδή είναι αναίσθητοι, κάθονται στην μέση μιας κυλιόμενης σκάλας ή ακίνητοι στην αριστερή πλευρά, προκαλώντας εκνευρισμό στους υπολοίπους που βιάζονται.

Λένε πόσο… απασχολημένοι είναι

Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από το να ακούς μερικούς ανθρώπους να σου λένε πόσο πολυάσχολοι είναι και ότι τρέχουν όλη μέρα για να τα προλάβουν όλα. Όλοι έχουμε δουλειές. Αλλά κάποιοι μοιάζουν μόνιμα να «μην προλαβαίνουν».

Κοιτάνε το τηλέφωνο τους ενώ κάποιος τους μιλάει

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό, καθώς αν θέλεις να δείξεις ότι “γράφεις” κάποιον την ώρα που σου μιλάει, κοίτας το κινητό σου. Είναι μια κακή συνήθεια, ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν καν ότι το κάνουν.

Βάζουν άδεια αντικείμενα στο ψυγείο

Είτε γιατί ξεχνιούνται, είτε από τεμπελιά, πολλοί είναι αυτοί που έχουν την συνήθεια να αφήνουν άδεια αντικείμενα στο ψυγείο, εξοργίζοντας τους υπολοίπους.

Μιλάνε στον κινηματογράφο

Όλοι μας τρομάζουμε ή γελάμε στον κινηματογράφο, αλλά είναι μερικοί που νομίζουν ότι βρίσκονται στον καναπέ του σπιτιού τους και μιλάνε ασταμάτητα. Ειδικά, αν βλέπουν κάποιο θρίλερ, μπορεί να τους ακούσεις να λένε στο υποψήφιο θύμα “Μην πας εκεί!”.

Φυσάνε δυνατά την μύτη τους

Οκ, και άλλοι έχει τύχει να έχουν συνάχι, αλλά κανείς δεν θέλει να σε ακούει να φυσάς συνεχώς την μύτη σου και μετά να κοιτάς και το χαρτομάντηλο!

Στέκονται πολύ κοντά σε άλλους ανθρώπους στις ουρές

Σίγουρα σας έχει τύχει να πάτε σε ένα ATM και να νομίζετε ότι θα βγάλετε λεφτά μαζί με τον τύπο που είναι από πίσω σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − four =