αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔΕΗ blue: Ξεπέρασε τα 2.000 σημεία φόρτισης οχημάτων πανελλαδικά

ΔΕΗ blue: Ξεπέρασε τα 2.000 σημεία φόρτισης οχημάτων πανελλαδικά

Μεγαλώνει συνεχώς το δίκτυο δημοσίως προσβάσιμων φορτιστών ΔΕΗ blue πανελλαδικά κάνοντας τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης μέρος της καθημερινότητας ολοένα και περισσότερων οδηγών. Στο τέλος του 2023, τα σημεία φόρτισης ΔΕΗ blue ξεπέρασαν τα 2.000 πανελλαδικά, διευκολύνοντας τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων στις καθημερινές μετακινήσεις τους, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Επιχείρηση.

Το 2023 η ΔΕΗ blue διπλασίασε και τις τοποθεσίες των σταθμών φόρτισης προσθέτοντας 277 νέες τοποθεσίες στο δίκτυό της. Αρκετές από αυτές βρίσκονται σε κομβικά σημεία στο οδικό δίκτυο, κάνοντας με αυτό τον τρόπο τα ταξίδια μικρών ή μεγάλων αποστάσεων εύκολα για τους οδηγούς χωρίς να ανησυχούν για την εξάντληση της μπαταρίας τους.

Επιπλέον, για ακόμη γρηγορότερη φόρτιση, οι χρήστες του δικτύου ΔΕΗ blue μπορούν να φορτίσουν τα ηλεκτροκίνητα οχήματά τους στους ταχυφορτιστές ισχύος έως 300 kW HPDC, οι οποίοι στο τέλος του 2023 ξεπέρασαν τους 230 πανελλαδικά. Στους ταχυφορτιστές, οι οδηγοί μπορούν να φορτίσουν τη μπαταρία των οχημάτων τους μέσα σε λίγα λεπτά, και να συνεχίσουν το ταξίδι τους χωρίς καθυστερήσεις.

Παράλληλα, το 2023 η εφαρμογή ΔΕΗ blue εμπλουτίστηκε με ακόμη περισσότερες υπηρεσίες που κάνουν τη φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματος μια ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη εμπειρία για τους οδηγούς. Ενδεικτικά, προστέθηκε η δυνατότητα κράτησης ταχυφορτιστή, δυνατότητα σύνδεσης ιδιωτικού φορτιστή, ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη απέκτησαν πρόσβαση σε μια σειρά από προνόμια και επιβραβεύσεις, όπως η Οδική Βοήθεια με κάλυψη σε περίπτωση αποφόρτισης οχήματος, εκπτώσεις Energy Fridays και Energy Nights, και άλλα προνόμια. Αποτέλεσμα αυτών, ήταν ο υπερδιπλασιασμός της βάσης των οδηγών που εγγράφηκαν το 2023 στην εφαρμογή ΔΕΗ blue, καθώς και ο υπερδιπλασιασμός των συνεδριών φόρτισης μέσα από την εφαρμογή.

Σημαντική ήταν και η συνεισφορά της ΔΕΗ blue στο περιβάλλον, καθώς όλες οι φορτίσεις που πραγματοποιήθηκαν στο δημόσιο δίκτυο της ΔΕΗ blue έγιναν με 100% πράσινη ενέργεια, προερχόμενη από Ανανεώσιμες Πηγές. Στο τέλος του 2023, η ΔΕΗ blue συνέβαλε στην εξοικονόμηση, αθροιστικά περισσότερων από 1.460 τόνων διοξειδίου του άνθρακα, αυξάνοντας το θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ηλεκτροκίνησης.

Η ΔΕΗ, ως ηγέτιδα δύναμη στην ενέργεια, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος, αναγνώρισε τον ρόλο της για τη διείσδυση και την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα. Με όχημα το brand ΔΕΗ blue προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κάνοντας την ηλεκτροκίνηση προσιτή και προσβάσιμη σε όλους μέσα από το δίκτυο φορτιστών της.

Η ΔΕΗ blue αποτελεί ήδη το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα. Η ΔΕΗ συνεχίζει να επενδύει, προσθέτοντας συνεχώς νέους φορτιστές και ενισχύοντας την υπάρχουσα υποδομή, ώστε οι φορτιστές της υπηρεσίας ΔΕΗ blue να φτάσουν σε ακόμη περισσότερα σημεία σε όλη τη χώρα με ολοένα και μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − 3 =