αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒγάλε χρήματα μέσω Twitter: Άνοιξαν τα Super Follows για τους χρήστες iOS σε όλο τον κόσμο

Βγάλε χρήματα μέσω Twitter: Άνοιξαν τα Super Follows για τους χρήστες iOS σε όλο τον κόσμο

Για τα Super Follows του Twitter έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για την νέα λειτουργία μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο μόνο με αυτούς που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να το δουν. Με απλά λόγια κάνεις tweets… και πληρώνεσαι.

Σε πρώτο χρόνο, η λειτουργία Super Follows ήταν διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους χρήστες στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αλλά πλέον όλοι οι iOS χρήστες του Twitter θα αποκτήσουν πρόσβαση.

Οι συνδρομές που μπορούν να πληρώσουν οι ακόλουθοι των δημιουργών περιεχομένου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες τιμών: $2.99, $4.99, $9.99.

Η Twitter ανέφερε ότι οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να κερδίσουν έως και το 97% των εσόδων τους από τις συνδρομές, καθώς η εταιρεία δεν θα παίρνει προμήθεια περισσότερο από το 3% των εσόδων – μέχρι να υπερβούν τα $50.000 ως κέρδη, τότε η προμήθεια θα αποτυπωθεί με το ποσοστό του 20%.

Όσοι creators χρησιμοποιήσουν τη νέα λειτουργία θα μπορούν να συνεχίσουν να αναρτούν δημόσια tweets, αλλά θα έχουν και τη δυνατότητα να αναρτούν κλειδωμένα tweets τα οποία θα είναι μόνο ορατά στους Super Follow συνδρομητές. Έτσι, ένας δημιουργός περιεχομένου θα μπορεί π.χ. να χρησιμοποιήσει το Twitter του για να ανακοινώσει το νέο του video, αλλά μόνο αυτοί που θα είναι συνδρομητές μέσω του Super Follow θα μπορούν να το δουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 6 =