αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αυτό είναι το Νο1 πράγμα στο οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι σπαταλούν τον χρόνο τους»: Ένας δισεκατομμυριούχος επενδυτής εξηγεί

«Αυτό είναι το Νο1 πράγμα στο οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι σπαταλούν τον χρόνο τους»: Ένας δισεκατομμυριούχος επενδυτής εξηγεί

Εκείνο το meeting που θα μπορούσε να ήταν ένα email. Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής, ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks, προσωπικότητα του «Shark Tank», συγγραφέας και πατέρας τριών παιδιών, Mark Cuban, δεν έχει πολύ χρόνο για χάσιμο. Και πιστεύει ότι τα meetings είναι η No1 συνήθεια στο χώρο εργασίας που σκοτώνει την παραγωγικότητα των ανθρώπων και «τρώει» την ώρα τους.

Σε μια συζήτηση με τον συγγραφέα Chris Voss στην interactive streaming πλατφόρμα Fireside, την οποία ο Cuban συνίδρυσε, είπε ότι οι άνθρωποι «συναντιούνται υπερβολικά και κάνεις κλήσεις υπερβολικά».

«Σκοτώνει τόσο πολύ χρόνο», πρόσθεσε.

Ο Cuban θέλει να ελέγχει τον χρόνο του – λέει ότι είναι εν μέρει αυτό που τον ώθησε να θέλει να γίνει επιτυχημένος. Για αυτόν, οι συναντήσεις αποτελούν εμπόδιο στον έλεγχο του δικού του προγράμματος.

Η καθημερινή του ρουτίνα ξεκινά με ένα ξύπνημα στις 6:30 π.μ. όπου απαντά σε ένα πρωινό γύρο email, τρώει πρωινό και ασκείται πριν βουτήξει στην υπόλοιπη εργάσιμη ημέρα του. Το πολυάσχολο πρόγραμμά του καθιστά την αυστηρή διαχείριση του χρόνου κλειδί για την επιτυχία του.

«Προσπαθώ να κάνω συναντήσεις μόνο εάν πρέπει να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα ή δεν υπάρχει άλλος τρόπος – το ίδιο και με τις τηλεφωνικές κλήσεις», εξηγεί ο Cuban.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + two =