αρχικηVIRALΑυτός ο 41χρονος αρνείται να κάνει δουλειά «κατώτερή του»- Ζει με τα λεφτά των γονιών του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός ο 41χρονος αρνείται να κάνει δουλειά «κατώτερή του»- Ζει με τα λεφτά των γονιών του (ΒΙΝΤΕΟ)

Την κριτική των χρηστών του ίντερνετ έχει προκαλέσει ένας 41χρονος ο οποίος αρνείται να δουλέψει σε δουλειά που είναι «κατώτερη του» και προτιμά να τον συντηρούν οι γονείς του.

Ο Brint Davy, από το Όστιν του Τέξας, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του Caleb Hammer’s Financial Audit  στο YouTube. Εξήγησε ότι δημιούργησε χρέος χιλιάδων δολαρίων μετά τη λήψη μιας σειράς δανείων, αλλά εξακολουθεί να δίνει χρήματα για τυχερά παιχνίδια και για τις συνδρομές σε Netflix και OnlyFans.

Ο Brint συγκρούστηκε με τον παρουσιαστή για τις «ανώριμες» επιλογές του, αφού αρνήθηκε να περικόψει όλα τα περιττά έξοδά του και εξέφρασε την ιδέα πως το να βρει δουλειά για να καλύψει τα χρέη του δεν είναι επιλογή.

Οταν ρωτήθηκε με τι ασχολείται είπε: «Τόσα πολλά πράγματα. Ούτε που ξέρω πραγματικά. Απλώς τρέχω καθημερινά επειδή έχω μπει στη μαύρη λίστα των περισσοτέρων εταιρειών που ψάχνουν άτομα. Έχω εγκληματικό υπόβαθρό. Είχα γράψει στον κυβερνήτη Abbott στο Twitter ότι θα του ξεριζώσω την καρδιά και αυτό προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις. Με συνέλαβαν έξι αστυνομικοί όταν μου χτύπησαν την πόρτα και πέρασα τέσσερις μέρες στη φυλακή».

Ακόμα, είπε ότι η πολιτεία ήθελε να τον κυνηγήσει και παραλίγο να κατηγορηθεί για κακούργημα μετά το σχόλιο του στο Twitter. Εκείνη την περίοδο είπε πως δεν εργαζόταν, αλλά ήταν δημοσιογράφος στο παρελθόν.

Ο 41χρονος υποστήριξε ότι το να μην μπορεί να βρει δουλειά τον έχει «φρικάρει», προσθέτοντας: «Οι οικονομίες  έχουν φύγει. Εξαρτώμαι κυρίως από τους γονείς μου. Μου πληρώνουν το νοίκι. Ξέρω ότι είναι χάλια, αλλά είναι πολύ ωραία παράλληλα».

Όπως αποκάλυψε, το νοίκι του είναι στα 1.500 δολάρια, ενώ η μητέρα του είναι 63 χρονών και ο πατέρας του πάνω από 70 ετών και παρά την ηλικία τους, τον συντηρούν ακόμα.

«Μου έκαναν συνέντευξη σε μία δουλειά αλλά είπα ότι δεν ξέρω αν μπορώ να τη δεχτώ. Κάνω αίτηση για εργασία σε δουλειές που έχω τα προσόντα. Θέλω να καταφέρω πράγματα».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής στο YouTube του είπε ότι κάνει αιτήσεις μονάχα για εργασίες που θεωρεί ότι έχει τα προσόντα και όχι σε δουλειές που θεωρούνται κατώτερες.

«Μου λένε ότι έχω υπερβολικά προσόντα και φοβούνται ότι θα φύγω» διευκρίνισε για τις πιο «απλές» θέσεις εργασίας. «Εγώ δεν είμαι επιλεκτικός, νιώθω ότι ο κόσμος είναι επιλεκτικός και επιλέγει για μένα». Ακόμα, είπε πως δεν θέλει να αποκαλύψει το πόσα χρήματα έχουν στην άκρη οι δικοί του.

Παρά τις τρομερές οικονομικές του δυσκολίες, ο 41χρονος είπε ότι δεν θα δεχόταν καμία δουλειά που έμοιαζε με «παραίτηση», συμπεριλαμβανομένης της εργασίας σε μια αλυσίδα φαστ φουντ. Ο Κέιλεμπ συνέχισε να ρωτά καθώς ο Μπριντ εξήγησε ότι αρνείται να κάνει μια δουλειά κατώτερη των δυνατοτήτων, επειδή «κάτι καλύτερο πρόκειται να έρθει και απλά το ξέρω».

Δείτε όλη την συνέντευξη:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + seven =