αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈχουμε αποτελέσματα: Δείτε αν κερδίσατε στην φορολοταρία

Έχουμε αποτελέσματα: Δείτε αν κερδίσατε στην φορολοταρία

Ξεκίνησε η πολυσυζητημένη φορολοταρία. Αμέσως μετά την ανάρτηση από την ΑΑΔΕ, στους προσωπικούς λογαριασμούς εκατομμυρίων φορολογουμένων, των ποσών των συναλλαγών και των λαχνών με τους οποίους θα πάρει ο καθένας τους μέρος στις 10 κληρώσεις, μία για κάθε μήνα (από Ιανουάριο και Σεπτέμβριο, καθώς και τον Νοέμβριο), γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής, άρχισε η διεξαγωγή της πρώτης κλήρωσης.

Όπως μεταδίδει ο ANT1, τα αποτελέσματα της πρώτης κλήρωσης, αυτής για τις συναλλαγές του Σεπτεμβρίου, αναρτήθηκαν πρώτα στους λογαριασμούς των φορολογουμένων κι έτσι αναδείχθηκαν οι πρώτοι 1.000 τυχεροί που κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος, ποσό ακατάσχετο και αφορολόγητο, συνολικά δηλαδή 1 εκ. ευρώ για τον πρώτον απο τους δέκα μήνες στους οποίους αφορά η σημερινή κλήρωση.

Σταδιακά και αμέσως μετά το τέλος κάθε κλήρωσης, σε μια διαδικασία που αναμένεται να κρατήσει μερικές ώρες, θα ενημερώνονται οι προσωπικοί λογαριασμοί των φορολογούμενων, στον ιστότοπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr).

Δεν μπορεί κάποιος να έχει δύο τυχερούς λαχνούς στην ίδια κλήρωση, στον ίδιο μήνα, μπορεί όμως να έχει τυχερούς λαχνούς σε δύο ή περισσότερες από τις 10 κληρώσεις, άρα δυνητικά μπορεί να υπάρξει κάποιος ή κάποιοι που θα πάρουν από 2.000 ως και 10.000 ευρώ στο τέλος των κληρώσεων.

Ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του, μέσω της ΑΑΔΕ, με την χρήση των προσωπικών κωδικών που διαθέτει στο TAXISnet.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, τα χρήματα θα πιστωθούν στους τυχερούς στις 29 Δεκεμβρίου, ενώ η τελευταία κλήρωση που θα αφορά συναλλαγές με πλαστικό χρήμα εντός του 2017, αυτές του Δεκεμβρίου, αναμένεται να γίνει στα τέλη Ιανουαρίου 2018.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 14 =